Dilleri olsa bana söverlerdi.dddGmiş olsun @döngüsel nazar mi var acaba yanan parmakların durumu nedir 😢
Eline ustalık giriyor derlerdiDilleri olsa bana söverlerdi.ddd
İyiler iyi, alışkınlar onlar. : )))
Güzel teselli.: )Eline ustalık giriyor derlerdi
Yani bir işi yaparken ustalaşmak için acisi izi kalırmış
Demek böyle böyle eritiyorsun yağlari.......İçimin yağları eridi aldığım haberlerle 💅
İştahında sorun olmayan hiç kimse kilo veremez bu ay ennn imkansızı sjshshhdGözün aydın canım
Tebrik ederim
Oysa ben hiçbir firsat kaçirmiyorum kilo almak için Ramazan da bile nasıl alabiliyorsam🙄
sana birşey ispat etmeye gerek yok ne desem yan çizeceğin için lkfşdlkfşldşlFiko zaten kendisi gitti, o kadar yedi içti attı cebe dönemi bitince hop hadi bakıyım6 ayda başkan gönderdik fiko diyorsun bana
![]()
hı ok kek senisana birşey ispat etmeye gerek yok ne desem yan çizeceğin için lkfşdlkfşldşl
böle böle formumuzu koruyoruz dememi falan bekliyorsunuz ama ben yemek yemeyi unutan bi insanımDemek böyle böyle eritiyorsun yağlari.......
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.