Stres yapan bildirim değil ki.form ye form da kal kanks fazla agresifsin laskdsakld
bu kadar kolay stres olan biri misin ?
o zaman bol bol bildirim atayım sana ?![]()
Harf yutma ihtimalim.
Anladın? : )))
Stres yapan bildirim değil ki.form ye form da kal kanks fazla agresifsin laskdsakld
bu kadar kolay stres olan biri misin ?
o zaman bol bol bildirim atayım sana ?![]()
yok anlamadım hiç anlaşılmıyoStres yapan bildirim değil ki.
Harf yutma ihtimalim.
Anladın? : )))
😁😁😁 sence?@Küboo alaaaaaaaaamanya da taharet musluğu yok diyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr doğru mu?
bennnnnnnnn bilmemmmmmmmmmmmmm kübooooooooooo sen söyleyecen😁😁😁 sence?
Malesef yok :)bennnnnnnnn bilmemmmmmmmmmmmmm kübooooooooooo sen söyleyecen![]()
Canım vatanım ya yine çaktık alamanyayaMalesef yok :)
Canım vatanım ya yine çaktık alamanyaya
bununla ilgili çok güzel bir atasözü var ama burası yeri değil işteIlk pandemi döneminde Regallerde tuvalet kagiti kalmamisti...
bununla ilgili çok güzel bir atasözü var ama burası yeri değil işte![]()
aLemci_AngaraLı06Ahahha sende alemsinnn
aLemci_AngaraLı06
Eski msn adreslerimi hatırlıyorum biliyor musun? Samuray-_06 idi ilk msn adresim, sonrası Sehzade-_13 düEski msn adresinmi
MeEski msn adreslerimi hatırlıyorum biliyor musun? Samuray-_06 idi ilk msn adresim, sonrası Sehzade-_13 dü![]()
Ben de seri titretme programı vardı çok eğleniyordum........... seriiiii seri titretirdimAh yaaa keske senle msn zamanlari tanissaymisiz yaa , bi titredirdik birbirimizi
![]()
Ben de seri titretme programı vardı çok eğleniyordum........... seriiiii seri titretirdim![]()
Serserilik ile uzaktan yakından alakam yok benimmmmmmmmmmmAhahaha samuray ve sehzade olmamis, cidden serseri olmaliymis adresin 😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.