bişi yazmıosun. seni bi şekilde bulaştırmam lazımdı. üzgünüm..
yaa çok sinir oldum şu an 26 kasım 2018de 315,27 kuruşa aldığım ürün aynı sitede nasıl bi artış göstermiş olabilir aklım almıyor. başka sitelere de baktım aynı 3-5 katına alıştık da kaç katı olduğunu hesaplayamıyorum şu an .s.sAhhh ahhh çiçeğim hayat çok pahalı çay simit hesabı ekonomi yapılırken zaruri acil ihtiyaçlari da düşünebilen ay neyse simdi siyaset yapmayım
Bi an kafamdan o kadar çok şey geçti ki! Başka nerede harf yutuyorum acabadan, kimbilir nerede yazdıklarımdan nasıl anlamlar çıktılara kadar... Of.bişi yazmıosun. seni bi şekilde bulaştırmam lazımdı. üzgünüm..niye aktif dğeilsin sen ?Ğ
kendisi olduğunun hala farkında değil, sağa sola bulaştırmaya çalışıyor şu çocuğa biri form değil forum olduğunu öğretsin, ben öğretemedim yıllardır
böyle olacağını bileydim, öyle yapar mıydım kanksssnn yüzünden oldu
canın saolsun
Sanki tek benim bu halde.Ramazan dolayısıyla mı böyle sessiz ben de düşünmüyor değilim artık neşeli günaydinlar çilek kokulu öpücükler yok @döngüsel
yaa çok sinir oldum şu an 26 kasım 2018de 315,27 kuruşa aldığım ürün aynı sitede nasıl bi artış göstermiş olabilir aklım almıyor. başka sitelere de baktım aynı 3-5 katına alıştık da kaç katı olduğunu hesaplayamıyorum şu an .s.s
Kimseye de suç atamiyorum galiba ben bozdum jfjdj ekrana bakacak dermanım olmuyor bazenSanki tek benim bu halde.
Herkes böyle canımcım. Bulaşıyor bir şekilde hepimize.
İlk kim bozdu havasını, onu bulup ona yüklenelim.: )
Bozan sen ol canım. : )Kimseye de suç atamiyorum galiba ben bozdum jfjdj ekrana bakacak dermanım olmuyor bazen
ya birkaç gün önce akşam kullanmıştım bişeyi yoktu yatmadan kapattım hatta. sonra dün akşam iftardan sonra biraz üşüdüm çalışmadı priz değiştiriyorum baya uğraştım olmadı. uykum var yatayım sonra düzelir belki dedimDış güçlerin filan oyunu değil Bi ekonomi bu kadar sallanmaz istikrarlı bir gidiş gözlemleyemiyorum umarım beyaz eşyalarına bir şey olmaz
Ben mesela arada buzdolabı ile konuşuyorum güzel kızım emektarım ne olursun sana bir şey olmasın diyorum
Geçen bulaşik makinesi Bi durdu filan küstüm ona düzeldi
Duygusal bağ kur kero mm yoksa dolar kuruna endeksi hayatlar bizi yer mağlup oluruz
Elektronik eşyanın tamiri den çok korkuyorumya birkaç gün önce akşam kullanmıştım bişeyi yoktu yatmadan kapattım hatta. sonra dün akşam iftardan sonra biraz üşüdüm çalışmadı priz değiştiriyorum baya uğraştım olmadı. uykum var yatayım sonra düzelir belki dedimişten gelince baktım yok biraz kurcaladım, elektrik bağlantısında sıkıntı var sanırım. götüreyim tamir ettireyim bari, yani mecbur ettircem yenisini alamam almamalıyım .s.s
dıj güjlere de böle ekonomiye de vurayım harbiden yaa .s.s
geçen hesapladım gayet düşük maaşla başladığım ilk işimde şu anki maaşımla alabildiğim çeyrek altınların neredeyse iki katını alıyordum .s.s yaşamıyoruz ya resmen hayatta kalmaya çalışıyoruz....
@CipraLex benim ilk yardım çekicim resmen ya bundan da anlarsa o anlar zatenElektronik eşyanın tamiri den çok korkuyorum
Elemanlar bunu at yaramaz artık yedek parçasına yenisinin ilk taksidini ödersin diyorlar
Umarım minnacık bir hasardır @CipraLex usta anlar belki bilirkişi sonuçta
Yani bence anlar gibi en azından neresinde ne arıza var onu söyler belki ona göre tamir ettirirsin yakında olsa gelip tamir eder öyle de Yüce gönüllü@CipraLex benim ilk yardım çekicim resmen ya bundan da anlarsa o anlar zaten
sinirden gülüyorum artık, hesapladım 21.5 katına çıkmış
zamanında bu sobaya yatırım yapmış olsaydım şu an voleyi vurmuştum, vizyonsuzsun keroo![]()
elektrik bağlantısında temassızlık var .s.s bastırınca üstünden bi kere ışıkları yandı, sonra yanmadı .s.s teknik servisten kankiler edinmeliyim.....Yani bence anlar gibi en azından neresinde ne arıza var onu söyler belki ona göre tamir ettirirsin yakında olsa gelip tamir eder öyle de Yüce gönüllü
form ye form da kal kanks fazla agresifsin laskdsakldkendisi olduğunun hala farkında değil, sağa sola bulaştırmaya çalışıyor şu çocuğa biri form değil forum olduğunu öğretsin, ben öğretemedim yıllardır
böyle olacağını bileydim, öyle yapar mıydım kankss((
bu kadar kolay stres olan biri misin ?Bi an kafamdan o kadar çok şey geçti ki! Başka nerede harf yutuyorum acabadan, kimbilir nerede yazdıklarımdan nasıl anlamlar çıktılara kadar... Of.
Biraz daha geç yazsan stres tavan yapacaktı.: ))))
Site açık, yüzbin tane sekme arasında. Bildirim gelince bakıyorum buraya.
formda kalmam için form yememe gerek yok kanksform ye form da kal kanks fazla agresifsin laskdsakld
bu kadar kolay stres olan biri misin ?
o zaman bol bol bildirim atayım sana ?![]()
diyetisyene söylenecek en son şeyi söyledim. soriformda kalmam için form yememe gerek yok kanks![]()
sana her şey serbest, npdiyetisyene söylenecek en son şeyi söyledim. sori
çıkar da gölgesinde serinleyelim be reissana her şey serbest, np
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.