İçinden Geçeni Söyle

Nobody

Teknik Admin
Ab
valla öyleydi 10 bin adım attığımda bugün hiç hareket etmiyorum falan diyordum :honk:
23 martta 79 adım atmışım ayıp olmasın diye :honk:

valla bilmiyordum bu dediğini bi sorayım ablama :honk:
Ablan hafız mı yoksa

Nobody

Teknik Admin
değil ama bu konulara ilgili ve bilgili :honk:
cumartesi tutacaksam yarın başlayabilirmişim yarın başlıyorum, gazamız mübarek olsunn :honk:
Danışanlarına da diyete başladıklarında gazamız mübarek olsun deyip mi gönderiyorsun

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Kız @Serçe nerdesin?
Bir süre daha gelmezsen ilk 10 mesajında ne kadar güzel şeyler dersen de tepkisiz kalacağım.

Tepkisiz diyince nedense @Bel far niente geliyor aklıma.: ))))))))))))))))))

Son düzenleme:

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
ben geçen gördüm onu başka forumda ayın üyesi olmuş siz daha soru kategorisi belirleyemeyin :honk:

hakkaten serçe niye gelmiyor, naptınız minicik canlıya .s.s

Eunoia

Platin Üye
Serçe olmayınca benimde pek giresim gelmiyor.
keşke gelse tekrardan

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Bizim buradaki ilk amacımız insanların rahat bir şekilde yazabilmesi, istediği gibi takılabilmesiydi ki sanırım herkes şu an bu durumun yaşandığını kabul eder? ama insanlar bir başkalarının keyfini kaçırdığında, rahatsız ettiğinde işin rengi değişiyor maalesef.
Serçe'nin burada bana ettiği hakaretleri, Xasthur'a ettiği hakaretleri ve sataşmaları biz ciddiye almayıp sorun etmedik ve herhangi bi aksiyon da almadık. Sanırım bu bizi zayıf mı gösterdi? öyle değil, bir şeyleri dikte etmemeye ve basit şeylere ses çıkarmamaya çalışıyoruz sadece. Sonuçta buranın ilk amacı insanların kafa dağıtmak için girdiği bi ortam ve böyle bir ortamda birilerinin gelip size sataşması ögghh dedirtiyor maalesef.
Serçe'de bunu defalarca uyarmama rağmen yapmayı bırakmadı, mesajlarını silip durumu izah etmeme rağmen tekrar tekrar yazmaya devam etti ve ben de 1 günlük banladım ki sakinleşsin sonra bize kırılmış tabi kendini hangi pencereden bakıp haklı gördü de bize gönül koydu bilmiyorum ama başka bir yönetim olsaydı Serçe'yi muhtemelen çok önce daha uzun süreli banlardı.
Burada hepiniz aylardır vakit geçiren insanlarsınız, herhangi bir uyarı alanınız, mesajı silineniz veya yönetim tarafından tehdit edilircesine uyarılanınız var mı?

Ne çok yazdım ya.

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
O kadar çok online takılıyorum ona rağmen durumdan bihaberim ya da üstünde pek durmadığım için hatırlamıyorum.

Ne diyeyim, kendi bilir.

Üst Alt