Bizim buradaki ilk amacımız insanların rahat bir şekilde yazabilmesi, istediği gibi takılabilmesiydi ki sanırım herkes şu an bu durumun yaşandığını kabul eder? ama insanlar bir başkalarının keyfini kaçırdığında, rahatsız ettiğinde işin rengi değişiyor maalesef.
Serçe'nin burada bana ettiği hakaretleri, Xasthur'a ettiği hakaretleri ve sataşmaları biz ciddiye almayıp sorun etmedik ve herhangi bi aksiyon da almadık. Sanırım bu bizi zayıf mı gösterdi? öyle değil, bir şeyleri dikte etmemeye ve basit şeylere ses çıkarmamaya çalışıyoruz sadece. Sonuçta buranın ilk amacı insanların kafa dağıtmak için girdiği bi ortam ve böyle bir ortamda birilerinin gelip size sataşması ögghh dedirtiyor maalesef.
Serçe'de bunu defalarca uyarmama rağmen yapmayı bırakmadı, mesajlarını silip durumu izah etmeme rağmen tekrar tekrar yazmaya devam etti ve ben de 1 günlük banladım ki sakinleşsin sonra bize kırılmış tabi kendini hangi pencereden bakıp haklı gördü de bize gönül koydu bilmiyorum ama başka bir yönetim olsaydı Serçe'yi muhtemelen çok önce daha uzun süreli banlardı.
Burada hepiniz aylardır vakit geçiren insanlarsınız, herhangi bir uyarı alanınız, mesajı silineniz veya yönetim tarafından tehdit edilircesine uyarılanınız var mı?
Ne çok yazdım ya.