güno canımslar
Anlatıp ama anlayacak birini bulamamakta bi o kadar kötü yoksa ikisi aynı kapıya mı çıkar?Derdini anlatamamak çok kötü bir şey.
Fark yok bence.Anlatıp ama anlayacak birini bulamamakta bi o kadar kötü yoksa ikisi aynı kapıya mı çıkar?
Kendi kendime Rusça öğrenmeye kalktığım dönemler aklıma geldi. O alfabeyi ezberleyene kadar canım çıkmıştı. Sonuç tabi ki hüsran, hiçbir şey hatırlamıyorum şu an.: ))pazartesi rusça kursuna başlıyorum
ahşap boyama kursuna gidiim iki insan yüzü göriim biraz sosyalleşeyim diye çıktığım bu yolda gidip rusça kursuna yazılmak tam da benim yapacağım bir şey zaten![]()
benim maksat muhabbet olsun ya öğrenmek gibi bi derdim yokKendi kendime Rusça öğrenmeye kalktığım dönemler aklıma geldi. O alfabeyi ezberleyene kadar canım çıkmıştı. Sonuç tabi ki hüsran, hiçbir şey hatırlamıyorum şu an.: ))
Rusça öğretebilirim.......... tabi daha çok küfür ağırlıklı askljdasldkjsalkpazartesi rusça kursuna başlıyorum
ahşap boyama kursuna gidiim iki insan yüzü göriim biraz sosyalleşeyim diye çıktığım bu yolda gidip rusça kursuna yazılmak tam da benim yapacağım bir şey zaten![]()
Rusça öğretebilirim.......... tabi daha çok küfür ağırlıklı askljdasldkjsalk
Avrupa ağırlıklı tanıyorum insanları oyunlar sağolsun, en sinir bozucuları ruslar çünkü çoğu zaman kendi dillerini konuşurlar ve seninle kendi dilinde iletişim kurmaya çalışırlar sanki sen onları anlıyormuşsun gibi.................. Biraz garip bi millet, neyse sana iyi eğlenceler kurstaamerikalılar kadar çok ve boş konuşuyor olamazlar ya bence
ben maksat yeşillik olsun diye gitcem, öğrenmesem de olur![]()
anlamayınca türkler gibi bağırıyorlar da mıAvrupa ağırlıklı tanıyorum insanları oyunlar sağolsun, en sinir bozucuları ruslar çünkü çoğu zaman kendi dillerini konuşurlar ve seninle kendi dilinde iletişim kurmaya çalışırlar sanki sen onları anlıyormuşsun gibi.................. Biraz garip bi millet, neyse sana iyi eğlenceler kursta![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.