bıyığım hep sütlaçççççççç olmuş :/
Çenin biyikların da mi var yaabıyığım hep sütlaçççççççç olmuş :/
üyelikten çıkma o zaman saftirik beşiktaşlıHer yer reklam olmuş gençler zor buldum sayfayı![]()
Ben çıkmamıştım siz ne haltlar yediyseniz otomatik çıkarmışsınız:/üyelikten çıkma o zaman saftirik beşiktaşlı
biz ne yapacağız senin üyeliğine yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geçmişi temizlemişsindir.Ben çıkmamıştım siz ne haltlar yediyseniz otomatik çıkarmışsınız:/
temizlemedimmmmmmmmmmm en son düzgün bıraktım gittimbiz ne yapacağız senin üyeliğine yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geçmişi temizlemişsindir.
her şeye ne kızgın surat atıyorsun? al buna kudur;temizlemedimmmmmmmmmmm en son düzgün bıraktım gittim![]()
Rosier'i görünce skoru görmem canım Rosi:=)her şeye ne kızgın surat atıyorsun? al buna kudur;
![]()
Görmesen bile biliyorsun o yeter melo:Rosier'i görünce skoru görmem canım Rosi:=)
her şeye ne kızgın surat atıyorsun? al buna kudur;
leş gibi bir ligte sizi ite ite 11.sıraya getirdiler tatlımmmmGörmesen bile biliyorsun o yeter melo:
ite ite? sezon başından beri hakemler içimizden geçiyor klasik tinerin tadına bakmış futbol seyircisi........leş gibi bir ligte sizi ite ite 11.sıraya getirdiler tatlımmmm
Barça affetmedi ama :=))))
Canım Piqueeeeee canım Jordi Alba
sahadan şişe çakmak atılarak tahrik edilmez çıldırtırsın sesle ama o da canım Beşiktaş'ta yani bizde![]()
BİZİMDE geçiyor cicim mesela sizin maçta 90+3 Nelson Larin'i çekti ama penaltı yok size var bize yokite ite? sezon başından beri hakemler içimizden geçiyor klasik tinerin tadına bakmış futbol seyircisi........
Ekli dosyayı görüntüle 972
evet, atibayı niye atmadı? ersini niye atmadı? peki berkan faul yapmadan topu alıp gomise verdiğinde neden faul çaldı? bi kırmızılık pozisyon daha vardı şimdi aklıma gelmedi. Ayrıca o penaltı diye bahsettiğiniz pozisyon tartışmaya açık daha aynı hafta chealseye ingilterede buna benzer bi pozisyona penaltı vermediler.BİZİMDE geçiyor cicim mesela sizin maçta 90+3 Nelson Larin'i çekti ama penaltı yok size var bize yok![]()
biz ağlamıyoruz ciciş ama siz çok ağladınız o maç öncesievet, atibayı niye atmadı? ersini niye atmadı? peki berkan faul yapmadan topu alıp gomise verdiğinde neden faul çaldı? bi kırmızılık pozisyon daha vardı şimdi aklıma gelmedi. Ayrıca o penaltı diye bahsettiğiniz pozisyon tartışmaya açık daha aynı hafta chealseye ingilterede buna benzer bi pozisyona penaltı vermediler.
Ağlamayın cicim lütfen üzülüyoruz.........
az içbiz ağlamıyoruz ciciş ama siz çok ağladınız o maç öncesibu da bize yeterdi zaten
son 9 maçta çok ağlattık sizi son bir maç gülmüşsünüz çok mu yaaa aaaaa
![]()
MİLLİ içeceğimmm ama biz içiyoruz kafayı siz yaşıyorsunuz zoruma gidiyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.