Dolu gibi değil, pamuk gibi daha çok. Varla yok arası. Dikkatli bakmazsan anlayamıyorsun yağdığını. : )))Dolu gibi minik yuvarlak kar taneleri var mi sizin orada da @döngüsel
Bir de salına salına düşenler var çok nazlı, düşsem mi yere düşmesem miDolu gibi değil, pamuk gibi daha çok. Varla yok arası. Dikkatli bakmazsan anlayamıyorsun yağdığını. : )))
Yaz olsa bile köyde sabahları buz gibi olurdu. Anneannem bahçeden biber, maydanoz, domates toplardı. Mutfak salon arası bir odada, naftalinvari bir koku eşliğinde kahvaltı yapardık.Biri kahvalti hazırlasa
Dese ki gel
Gitsem
Kuzine sobası olsa içinde köy ekmeği
Üstünde çaydanlık yanında köy peyniri
Karşimda en sevdiklerim
🥺
Ben küçükken böyle hayatım olmuştu o sofrada yediğim şeylerin lezzeti artık yok çünkü anneannem yok dedem yok 😓
Biri kahvalti hazırlasa
Dese ki gel
Gitsem
Kuzine sobası olsa içinde köy ekmeği
Üstünde çaydanlık yanında köy peyniri
Karşimda en sevdiklerim
🥺
Ben küçükken böyle hayatım olmuştu o sofrada yediğim şeylerin lezzeti artık yok çünkü anneannem yok dedem yok 😓
Off o bahçeden toplananların tadı ne güzel olurdu domates, domates gibi kokardı yaYaz olsa bile köyde sabahları buz gibi olurdu. Anneannem bahçeden biber, maydanoz, domates toplardı. Mutfak salon arası bir odada, naftalinvari bir koku eşliğinde kahvaltı yapardık.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.