Sertab Erener'in sesi neden bu kadar iyi................
hanımlar şu seti ya da setteki ürünlerden herhangi birini kullanan oldu mu...... dökülmeden önce son kez görebilmek için saçımı uzatma kararı aldım...... bakımlı uzasın diye ürün arayışındayım....... tek tek almak yerine 4ü daha uyguna geliyor...... 🤔
Ekli dosyayı görüntüle 966
saçım hali hazırda yağlı bi yapıda olduğu için extra yağ sürmeye pek sıcak bakmıyordum açıkçası ama bu argan yağını kullanabilirim galiba..... araştırayım fiyatları...... teşekkürler.....Bu tarz ürünler saçları daha fazla döker bence kullanmamalısın
Daha doğal şeylerden yararlanılabilir
Hindistan cevizi yağı, jojoba yağı, argan ve zeytinyağı çok çok daha iyi bunlardan
Kuru saçlarına dipten uca masaj yaparak sürersen iyi gelir
Özellikle argan yağı
Bekletip yıkaman gerek
saçım hali hazırda yağlı bi yapıda olduğu için extra yağ sürmeye pek sıcak bakmıyordum açıkçası ama bu argan yağını kullanabilirim galiba..... araştırayım fiyatları...... teşekkürler.....
![]()
hanımlar şu seti ya da setteki ürünlerden herhangi birini kullanan oldu mu...... dökülmeden önce son kez görebilmek için saçımı uzatma kararı aldım...... bakımlı uzasın diye ürün arayışındayım....... tek tek almak yerine 4ü daha uyguna geliyor...... 🤔
Ekli dosyayı görüntüle 966
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.