Adam Erciyes dağının karı eriyince sana olan borcumu öderim dedi ya lan. Tamam biz de Kayseri'liyiz de bu kurnazlıkta kaçıncı seviye, cevapta veremedim şaşırdım kaldım 🙄
hoşgeldinTa kendisi artık ismende kendim oldum sahte kimliğimi yakaladılar![]()
Ne oldu kuzzzuuuSıkıldım artık beklemekten.
Aradığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen bıçaksız bir gününüzde tekrar deneyinizOooo @Frenk nerde kaldın beeee
rica eder herhalde paspası bitirdikten sonra@Cherry bizi kavuşturduğun için teşekkür ederim
Çok oldu ama kafama düşen bir odun şifremi unutturdu banaSöylesene @Frenk biz olmadan nasıl katlandık onca zamana? Hiç mi gidip göreyim demedin hiç mi için sızlamadı? Hiç mi dünyamızı karartmak içinden gelmedi hiç mi laf sokma isteği duymadın??? Söyle Frenk söyle![]()
Valla pes... Sana yeni şifre isterdik sanki zor muÇok oldu ama kafama düşen bir odun şifremi unutturdu bana![]()
çok zormuşValla pes... Sana yeni şifre isterdik sanki zor mu
Bak bi daha gitme ağladım burda bençok zormuşo pıçaklarını şeri şeri leydinin...
![]()
kıyamam yaaaBak bi daha gitme ağladım burda ben
Sen yokken kimse iğrenç videolarımı izlemedikıyamam yaaa
tertemis mendillerim var senin için
ne kadar iprenç olsa da merak etmez mi insan yahuSen yokken kimse iğrenç videolarımı izlemedi
Demi Amaaaaa özenle en kötülerini sizler için seçiyorum benne kadar iprenç olsa da merak etmez mi insan yahu
o kadar emek vermişsin ben izlemeden edemem meraktan çatlarımDemi Amaaaaa özenle en kötülerini sizler için seçiyorum ben
Hemen araştırmaya başlayım yokluğunda instagrama küstümo kadar emek vermişsin ben izlemeden edemem meraktan çatlarım
hadi sen araştır ben de biraz dinleneyim görüşürüz sonraHemen araştırmaya başlayım yokluğunda instagrama küstüm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.