Bu ışıklı forum hayatı yoruyor bebişimihadi sen araştır ben de biraz dinleneyim görüşürüz sonra
Bu ışıklı forum hayatı yoruyor bebişimihadi sen araştır ben de biraz dinleneyim görüşürüz sonra
@Cherry bizi kavuşturduğun için teşekkür ederim
Heyecan yapmıştır şimdi o ilgiden yoruldu bilebir nazlandi bir nazlandi ki sormayin gitsin:)
Heyecan yapmıştır şimdi o ilgiden yoruldu bile![]()
Bizi görmeyince hasta oldu kesin... Ben iyileştircem onu iğrenç instagram videolarıyla reels akışı bile değişecekhastaymis, bence hastaligi bile gecmistir : )
Morata ne gol attı beÇok güzel maçtı be 💛♥️
sana kötü bi haberim var. maç biteli çok oldu yalnız. eğer gittiyse gerçekten aldatılıyor olabilirsin@Frenk bizi bırakıp maça mı gittin yoksa?????????? Frenk aşkımız burda bitti 🤪 arkadaşlar maç var diyorlar aldatıldım yine daha başlamadan küme düştü
skype'ı kapattılar mal gibi bişi kopydular yaaSu TEAMS i sevemedim , ne sacma ya.
Morata ne gol attı be
@Frenk iiiiiiii bu bana yapılır mı?sana kötü bi haberim var. maç biteli çok oldu yalnız. eğer gittiyse gerçekten aldatılıyor olabilirsin![]()
Sağol tatlım Allah senden kalan ömrüde bana versin. Senim yaşama hevesin yok nasıl olsaSizin ömrünüz uzun sağlıklı ve bereketli olsun
Güle güle harcayın😆Sağol tatlım Allah senden kalan ömrüde bana versin. Senim yaşama hevesin yok nasıl olsa![]()
TeşekkürlerGüle güle harcayın😆
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.