Bu havalar adamı aldatır (:Bugün tam istifa etmelik bi hava var.
Hayirli ugurlu olsun oggy. Bu kutsal gorevi senden baska hic kimse yerine getiremezdi. Daha şimdiden Bir cok evliliğin kurtarildigini gorur gibiyim.....Ekli dosyayı görüntüle 16784
Değerli bağlantılarım,
forumsal.org adlı forum sitesinde "Sexolog" olarak göreve başladığımı bildirmekten gurur duyarım.
yeni kariyerinde başarılar dilerim. soruları ne zaman almaya başlarsın ?Ekli dosyayı görüntüle 16784
Değerli bağlantılarım,
forumsal.org adlı forum sitesinde "Sexolog" olarak göreve başladığımı bildirmekten gurur duyarım.
teşekkür ederim....... evlilik kurtarmaktan çok evlilik yıkma odaklı bir mesleki görüşe sahibim, tabii hayırlısı....... 🙏Hayirli ugurlu olsun oggy. Bu kutsal gorevi senden baska hic kimse yerine getiremezdi. Daha şimdiden Bir cok evliliğin kurtarildigini gorur gibiyim.....
sizde iktidarsızlık gözlemledim....... konusu açıldı, fark etmemişsiniz de.............yeni kariyerinde başarılar dilerim. soruları ne zaman almaya başlarsın ?
chp veya fb'nin durumu gibi yıllardır zirveye ulaşamamış iktidarsızlık ? yoksa başka bir şey mi hocamteşekkür ederim....... evlilik kurtarmaktan çok evlilik yıkma odaklı bir mesleki görüşe sahibim, tabii hayırlısı....... 🙏
sizde iktidarsızlık gözlemledim....... konusu açıldı, fark etmemişsiniz de.............
fiyatların daha uygun olmasınıNe bekliyordun ki.
Zor gibi artık.fiyatların daha uygun olmasını
ağlıyorumZor gibi artık.
bir şeyler yersen bu problemin üstesinden gelebilirsin gibi bir düşüncem var ama tam da bilemedimKurt gibi acıktım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.