nunu oyun oynuyordu hihihhiih afiyet şifa olsun ^^
nunu oyun oynuyordu hihihhiih afiyet şifa olsun ^^
Kısa bir süre önce telefon değiştim iPhone aldım telefonu kurdum neyse şifre giriyorum yanlış diyor eminim ama doğru şifre neyse 1 hafta uğraştım olmadı format da atamadım yan tuşlarla olmuyormuş sanırım. Neyse telefoncuya götürdüm adam home tuşuna 3 kere bastı düzeldi.. kör modunu açmışımmmm zjzjxcjcj gerizekalılık bir beden olsa o ben olurdum.
Bunu yazdıktan sonra pişman olmuştum. Ama o kadar komik ki kendime çok gülmüştüm xjxjcv bilmiyorum o bölümü:)Ay bunu anlatabilecegin bir konu vardi burda yaaa kdjdjd herkes böyle anlik saf modunda yasadiklarini anlatiyordu, nerde acabaaa
Bunu yazdıktan sonra pişman olmuştum. Ama o kadar komik ki kendime çok gülmüştüm xjxjcv bilmiyorum o bölümü:)
Olurrr :)) ❤️Pisman olma yaaa ben neler yazdim jdjdjd bulunca atayimm
Kahkaha attım telefon anısına.;ddddOlurrr :)) ❤️
:d rezillik yaKahkaha attım telefon anısına.;dddd
Oluyor ya öyle anlar. Yalnız değilsin.;d:d rezillik ya
:d yanlız olmadığımı bilmek güzelOluyor ya öyle anlar. Yalnız değilsin.;d
Benden de bir ah o zaman acisini paylasiyorummAvcu karasinek avlayanlara da ah ettik bugün.
NiyekineYILDIMMM.
Tadilattannn.Niyekine
Neresi tadilattaTadilattannn.
Evim:)Neresi tadilatta
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.