Aslında çok düzenli yaşamak zorunda olduğum bir dönemdeyim fazla uymuyorun buna nedense (:Gece geç yatıp geç kalktığın için olabilir
+ kan değerlerine baktırmani tavsiye ederim
Aslında çok düzenli yaşamak zorunda olduğum bir dönemdeyim fazla uymuyorun buna nedense (:Gece geç yatıp geç kalktığın için olabilir
+ kan değerlerine baktırmani tavsiye ederim
Zorunda olduğun için uymuyorsundur :) ama uymaya çalış. Depresyondayım Vibe veriyorsun bana nedenseAslında çok düzenli yaşamak zorunda olduğum bir dönemdeyim fazla uymuyorun buna nedense (:
Muhtemelen mecbur olduğum tam uyum sağlamıyorum, sadece uyku duzensiz gerçi. Bahsettiğin durumlardan kurtuldum şükür :) benim ki fiziki sağlık ile alakaliZorunda olduğun için uymuyorsundur :) ama uymaya çalış. Depresyondayım Vibe veriyorsun bana nedense
O zaman daha da bir uyumlu olman lazım değil mi? Sadece uyku deyip geçme sağlık için en önemli şeylerden birisi :)💮Muhtemelen mecbur olduğum tam uyum sağlamıyorum, sadece uyku duzensiz gerçi. Bahsettiğin durumlardan kurtuldum şükür :) benim ki fiziki sağlık ile alakali
Onu da halledecez inşallahO zaman daha da bir uyumlu olman lazım değil mi? Sadece uyku deyip geçme sağlık için en önemli şeylerden birisi :)💮
İnşallah:)Onu da halledecez inşallah![]()
O nedir Süreyya hanımcım?Önümüzde akrep dolunayi var.
Üreme organlarina dikkat.
Yok kahkaha hanimcim.O nedir Süreyya hanımcım?
Merkür retrosu gibi bir şey mi?
Sigara icmemem lazım
Evet :)Tabiki de içmiyorsun.
Biri kahvaltı hazırlasa güzel olur
Kahvaltı işi ben de (:Sen hazırla batman: ) bi de resmini çekip at
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.