eczacılık dalında da var. ağrı kesici ve anti-depresan gibi. denk gelirlerse... yok yokforumda maşallah kedi var, kurt var, boğa var, yetmedi albatros bile var. ulan palamut var palamut. gözünüz doysun bu kadar çeşit darıca'da bile yok.
eczacılık dalında da var. ağrı kesici ve anti-depresan gibi. denk gelirlerse... yok yokforumda maşallah kedi var, kurt var, boğa var, yetmedi albatros bile var. ulan palamut var palamut. gözünüz doysun bu kadar çeşit darıca'da bile yok.
3 günde arabayla 3000 km yol yapmışım 😳
forumda maşallah kedi var, kurt var, boğa var, yetmedi albatros bile var. ulan palamut var palamut. gözünüz doysun bu kadar çeşit darıca'da bile yok.
eczacılık dalında da var. ağrı kesici ve anti-depresan gibi. denk gelirlerse... yok yok
Bu mecburi bir durumdu 😀Sakin yasam dedikce senin hayata yüklenmen peki? 😂😂😂
o alan benim alan olmadığı için dikkatimi çekmemiş olabilir bakeczacılık dalında da var. ağrı kesici ve anti-depresan gibi. denk gelirlerse... yok yok
bişiye ihtiyacın olursa bi konuda bahset. illa ki biri yardımcı oluro alan benim alan olmadığı için dikkatimi çekmemiş olabilir bak
İlk çıktığı zaman izlemiştim bu röportajı. Youtube sağ tarafta önerince tekrar bir tıklayayım dedim, 10 dakikadır izlyiorum. Muhtemelen sonuna kadar izlemeye devam edicem.
Çocukluğum orada oturuyor ve artık hedeflerine ulaşmış, kendini gerçekleştirmiş, sakin, huzurlu bir şekilde yad ediyor geçmişi. Çıkamıyorum videodan. Öyle işte..
hapishane var nasıl oluyor, Guantanamo gibi bir şey mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.