Şaka gibi cidden.. :dd
Hayattan keyif almayı bilmiyorsanız biz napalımm di mi: )
Şaka gibi cidden.. :dd
Hadi bakalım yeni işin olur ve rahatlarsin inşallah ❤️geçtim geçtim ama son geçişim olcak muhtemelen. Yarın başka bir yerle iş görüşmem var. Öldüm bittim bayramdan beri burada. Hayırlısı bakalım
renk gitti kavga bitti diyebilir miyizcidden bu kadar mı kıslanıyor muydunuzzz siz benii dhshsh ben de kendi kendime triplere giriyorum sanmıştım sbsbsb ne renkmiş ama, iade etmemi neden beklediniz ay şaka gibi gerçektenn neyse ki taklitleri aslını yaşatırmıştırdıydı![]()
Hadi bakalım yeni işin olur ve rahatlarsin inşallah ❤️
kardeşim hayırlı uğurlu olsun. ilk maaşınla bana bi porsiyon kuzu şiş olur mu?Nasıl bir dua ettin yaa :))) Telefon görüşmesi yaptım, an itibariyle yeni işe girdim.
tamam da neden?3 günde arabayla 3000 km yol yapmışım 😳
Kuzenim evlendi, onun için fazla mesai yaptiktamam da neden?
hayırlı olsun kardeşim. biriniz evleniyor, biriniz yeni iş bulup yeni başlangıçlar yapıyor. biz hala et yiyelim.Kuzenim evlendi, onun için fazla mesai yaptik
Ben ne evlendim, ne de yeni iş buldum :))hayırlı olsun kardeşim. biriniz evleniyor, biriniz yeni iş bulup yeni başlangıçlar yapıyor. biz hala et yiyelim.
kardeşim hayırlı uğurlu olsun. ilk maaşınla bana bi porsiyon kuzu şiş olur mu?
bozkır şartlarını göz önünde bulundurdum hacı.d ekonomi malum.dBir porsiyon kuzu şiş?
Sen nasıl kurtsun yav? Sana bütün kuzu çevirecem söz.
bozkır şartlarını göz önünde bulundurdum hacı.d ekonomi malum.d
Ermişmiyim neyim ahahaNasıl bir dua ettin yaa :))) Telefon görüşmesi yaptım, an itibariyle yeni işe girdim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.