Bi sigara iceyim .
Teşekkür ederim, evet öyle bir sorunla karşı karşıyayızGeçmiş olsun. A-fib mi?
Umarım ritim bir an önce düzene girer.Teşekkür ederim, evet öyle bir sorunla karşı karşıyayız
Bu aralar kafasına göre takılıyor, artık kendisi bilir :)Umarım ritim bir an önce düzene girer.
Geçmiş olsun.
Polisle çatışalım diye milleti sokağa çağıran beyinsiz , polisin suçu ne
sana bu cesaret nereden geliyor
Bana cok kullaniriz gibi geliyor .d@Nobody, hep sorucam unutuyorum.
“Boş yapıyorsun” reaksiyonu eklesen foruma ve özgürce kullansak… Çok mu üzülürüz? 😄
Çok kullandığımız için çok mu üzülürüz? Daha doğrusu çok mu üzeriz? 😆Bana cok kullaniriz gibi geliyor .d
Come on? This is a great loss for our forum and all of humanity. Please don't go, stay. You enlighten us incredibly with your presence, you give meaning to the worthless time we spend here.Anyway, I gave up. Places like this are so boring. I'd better go home and cook. You hang out and have fun like kids. My watches are left to be sold, maybe I can't sell them, but watches are important and valuable. Give your watches their due, know their value, watches don't always come. I wish you a good time, I'm leaving, I won't come back anymore.
Gözlerim yaşardı... Hiçbir gurbetçi şu sözü söylemiyor...Çık gel (:
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.