Ne olmuş ?
Ekrem İmamoğlu ve beraberinde baya kişi gözaltına alınmış , yolları kapatmışlar youtube Instagram Wp kullanılamıyor
Ne olmuş ?
YaşlandınÇok çabuk yoruluyorum.Normale dönemeyecek miyim ben ya
bazen oturduğum yerde yoruluyorum nann
![]()
Ekrem İmamoğlu ve beraberinde baya kişi gözaltına alınmış , yolları kapatmışlar youtube Instagram Wp kullanılamıyor
Sonunu düşünen kahraman olamaz :)))Ben ne olucam böyle
Adamın partisinde ki en değerli aseti göz altına almışlar. Bütün vekillerle birlikte emniyete gidip yeri yerinden oynatacağına İBB'ye gitmiş. Özgür Özel mahalle yanarken orosbu saçını tararmış sözünün vücut bulmuş halisin gerçekten.
Şuan Mansur Yavaş'ın dosyası da hazır sırada onun olduğu söyleniyor, Marmaris belediye başkanı hakkında da soruşturma başlatıldı.Sandığımızdan daha büyük bi operasyon gibi görünüyor , sıkı hazırlanılmış eylemler artmaya devam ederse gezi olaylarına dönüşmesi an meselesi.
Şuan Mansur Yavaş'ın dosyası da hazır sırada onun olduğu söyleniyor, Marmaris belediye başkanı hakkında da soruşturma başlatıldı.
Gezi olayları gibi olur mu, olursa nasıl olur çok muamma bir durum
Gezi olayları çok daha kozmopolitti diyebiliriz. Çok farklı gruplar ve örgütleri içinde barındıran bir gösteriydi. Ekstra cemaat de vardı. Bir çok terör örgütü destekcisi grup vs vardı. Bu sefer bu kadar karışık bir örgütlenme olacağını sanmıyorum. Kaldı ki bu sefer bütün tebdirler alinmistirMedya sınırlı yansımıyor bi çok yerde eylemler başlatıldı bile. Siren sesleri susmuyor sabahtan beri
Tamamen gezi olayları gibi olmaz tabi polis daha sıkı tedbirler uygulayacaktır
Gezi olayları çok daha kozmopolitti diyebiliriz. Çok farklı gruplar ve örgütleri içinde barındıran bir gösteriydi. Ekstra cemaat de vardı. Bir çok terör örgütü destekcisi grup vs vardı. Bu sefer bu kadar karışık bir örgütlenme olacağını sanmıyorum. Kaldı ki bu sefer bütün tebdirler alinmistir
Olamadım 🚬😕Sonunu düşünen kahraman olamaz :)))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.