Çabalayan derviş eremeden geber'miş.. Hiç uğraşma çaba falan kendiliğinden gelir ne gelecekse 😈Benim çabam da benzememek yönünde. Olacak olacak… İnanıyorum 😊
Çabalayan derviş eremeden geber'miş.. Hiç uğraşma çaba falan kendiliğinden gelir ne gelecekse 😈Benim çabam da benzememek yönünde. Olacak olacak… İnanıyorum 😊
Yapma ya… Dün gönderdim emaili, cevap da geldi. İstediğin yönde gelişmeler olursa ilk sen aklıma geleceksin diye. Belki beni geçiştiriyorlardır bilmiyorum ama insanlık için küçük, benim için büyük bir adım oldu ☺️Çabalayan derviş eremeden geber'miş.. Hiç uğraşma çaba falan kendiliğinden gelir ne gelecekse 😈
Taam o zaman sen yolunu buluysan yapacak bişi yok .. Ne desem beyhu'de ...Yapma ya… Dün gönderdim emaili, cevap da geldi. İstediğin yönde gelişmeler olursa ilk sen aklıma geleceksin diye. Belki beni geçiştiriyorlardır bilmiyorum ama insanlık için küçük, benim için büyük bir adım oldu ☺️
Haddimi aşıyorsam affola.Fizik tedaviye gitmekle gitmemek arasında kararsızım. Bir tarafım git faydası olur diyor, bir tarafım evde de çalışıyorsun zaten ne gerek var diyor 😏
![]()
![]()
Yarına hazırım...
😍🥰🤗💙🖐🏻💕👍🏻🥳🤩
Estağfurullah ne haddi olur mu hiç. 10 günlük bir tedavi aslında gidip gelmek bana zor geliyor esasında :))Haddimi aşıyorsam affola.
Fizik tedavide çokça zaman geçirmiş biri olarak, kesinlikle gitmelisiniz. Acı çekmekten pek hoşlanmayan hiç bir insan, kendini iyi bir fizyoterapistin zorlayacağı kadar zorlayamaz.
E 10 gün hiçbir şeymiş. Hem evden çıkmak için bahane olur 😊Estağfurullah ne haddi olur mu hiç. 10 günlük bir tedavi aslında gidip gelmek bana zor geliyor esasında :))
Bu şekilde bakınca dediğin de sen haklısın :)E 10 gün hiçbir şeymiş. Hem evden çıkmak için bahane olur 😊
Şimdiden geçmiş olsun. 😊Bu şekilde bakınca dediğin de sen haklısın :)
Söylene söylene giderim gibi geliyor (:
Çok teşekkür ederim 🙏Şimdiden geçmiş olsun. 😊
Cimer'e yaz şansını dene ..Türk Telekomda benim işimi baştan savma yapan kim varsa işi gücü rast gitmesin
Yeni bağlanan net çalışmıyor 6 gündür ne gelen var ne giden
Bu özel firma düzenini getirenleride seçenleride ...
Adamları şikayet edecek kurum yokki
El el üstünde el şey üstünde çalısıp maaş alıyorlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.