Gel istanbula o zaman bekliyoruzzyahu bunu en cok yapmayi ben isterim ; ) sebepsizce dövebilirim : )
Gel istanbula o zaman bekliyoruzzyahu bunu en cok yapmayi ben isterim ; ) sebepsizce dövebilirim : )
Gel istanbula o zaman bekliyoruzz
İstanbulun her yeri tarlabaşı artık bebeim lkajsdtarlabasinda yapioruz mu bu olayi ; ))
İstanbulun her yeri tarlabaşı artık bebeim lkajsd
Dövüş kulübüne hoş geldin sevgili @Cherryzaten daraldikca daraldi orasi ; )
neyse, manyakim ama orada el aleme satasacak kadar da degilim : )
Bu kadar ponçiklik çok fazla…yahu geberse benim sorunum düzelmicek ki : ) bu o türden degil.
ama olaki düzeldikten sonra dövebiliriz bak : )
Şey… Ben ters ters bakarım… Çok da güzel bakarım ama dayak yersek kaçarım, Nobody 😂Seni beklersek yandık biz.
@KahKaha gel senle yolda yürürken ters ters birine bakalım, sonrada ne bakıyorsun lan deyip kavga çıkartalım. En fazla dayak yerizzz
u kadar ponçiklik çok fazla…
Ama sorun değil, ben zamanla bu sorunu çözerim. Eşim dostum şeytan der bana 😈
Oooo Arkam baya sağlam görünüyor klajsdklBu kadar ponçiklik çok fazla…
Ama sorun değil, ben zamanla bu sorunu çözerim. Eşim dostum şeytan der bana 😈
Şey… Ben ters ters bakarım… Çok da güzel bakarım ama dayak yersek kaçarım, Nobody 😂
Güçlünün yanındayım ben. Sen ben döverim diyorsan sonuna kadar arkanda olurum ama yeter ki döverim de 😁
Çok mantıklı.Oooo Arkam baya sağlam görünüyor klajsdkl
O zaman dövebileceğim kişilere ters ters bak. 😁
Anlaştık evet çok mantıklı olduğumu söylerler geneldeÇok mantıklı.
Anlaştık o zaman.
![]()
Anlaştık evet çok mantıklı olduğumu söylerler genelde
Kafa atan benim kljasd
Hayır sensin. İstanbula gelip suriyeli ile evlenmişsin. Aşk işte ota da konar boka da yapacak bir şey yok klajsdklAy inşallah kara çarşaflı ben değilimdir 😂🤣
Nobody!Hayır sensin. İstanbula gelip suriyeli ile evlenmişsin. Aşk işte ota da konar boka da yapacak bir şey yok klajsdkl
Aşk gözünü kör etmiş. Yetmemiş çarşaf bile giydirmiş lkjasd
O zaman dogru düzgün insanlara aşık oluver. Benim elimde olan bir şey değil maalesef lkjadNobody!
Hayal gücüne mukayyet ol 😂
Ben bunca sene evlenmeyip, gidip şunu yaşarsam vallahi karabasan olur hayatını zindan ederim 😁
Bir de @Eru ‘nun tepkisini düşünüyorum da 🤣🤣🤣 Beni ablalıktan 0.3 saniyede men eder 😅
Hem kendin evlendirip, hem faturayı bana kesiyor olman şahane 😁O zaman dogru düzgün insanlara aşık oluver. Benim elimde olan bir şey değil maalesef lkjad
Kim olsa aynını yapar bence 😁
O zaman dogru düzgün insanlara aşık oluver. Benim elimde olan bir şey değil maalesef lkjad
Kim olsa aynını yapar bence 😁
Filmin türü Aşk ihtiras dram olmalıydı yapacak bir şey yok. Bu hikayede yanan sen oldun 😁Hem kendin evlendirip, hem faturayı bana kesiyor olman şahane 😁
Ne çektim be 😅😅
Aaa kadın dayanışması geliyor hissettim bunu
Aaa kadın dayanışması geliyor hissettim bunu
Benim bir işim çıktı kızlar gelicemm lkjasdl
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.