Düzelmiş olmaliAhahaha lütfen en kısa zamanda düzenle butonu istiyorum benim için hayati bir konu şekil A da göründüğü üzre kılavyem engelli
Bir üstteki mesajda yamulmuşum nasıl düzeldi ? Kjkhkhkj ayrıca ben kendimi düzeltemedikten sonra sen ne kadar çabalasan nafile kjkjjjDüzelmiş olmali
Duzenle butonu gorunmesi lazimBir üstteki mesajda yamulmuşum nasıl düzeldi ? Kjkhkhkj ayrıca ben kendimi düzeltemedikten sonra sen ne kadar çabalasan nafile kjkjjj
@Eru eski kayıtlı ama yeni üye konumu açıverse keşke.
Hic bir ise yaramiyorSistem ödüller ve puanlar veriyor ya… Heh işte onlar ne işe yarıyor? Forum kurallarını, yasal uyarıları falan okumadan parmak bastım ben. Kesin oralarda bir yerlerde yazıyordur 🤔
Teşekkür ederim, kandırıkçılar sizi. 🙂↔️Hic bir ise yaramiyor
![]()
Aslinda bu odul sistemi ama sadece kullanici basligi eklenebiliyor. Cokta muhim bir sey degil yaniTeşekkür ederim, kandırıkçılar sizi. 🙂↔️
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.