Tanrı da diyorlar
hayir öyle bir sey yok .
Tanrinin oglu isa diyorlar.
Tanrı da diyorlar
Oyle her istedigimizi getirebiliyormuyuz![]()
Bugün kendime izin verdim ...
SIKILIRSAM da evden calisirim : )
Bende ne yapacağımı şaşırıyorum evde kendimi kurmakla meşgulüm şuan :) sanırım duramayacağım
aslinda hic evde olmadigimdan bir sürüü ev islerim cogaldi.
Yeni düzenlemem gereken dolaplar var.. Hasta oldugum icin de , baslasam mi , biraksam mi diye gidip geliorum..
Biz en iyisi ögle yemegine italyaya gidelim : ) anlio musun ?: P
Ben o işleri bitirdim :) geleyim beraber yapalım dolap düzeni en sevdiğim jsjdjd
Bu modu dağıtmam lazım yoksa : )
Elbette ama sadece gorurken bir sekilde uyanirsam hatırlıyorumDene bakalım , rüya görüyor musun 😄
Ben o işleri bitirdim :) geleyim beraber yapalım dolap düzeni en sevdiğim jsjdjd
Bu modu dağıtmam lazım yoksa : )
Kizlar benim dolapta cok dağınık. Hazir baslamisken benimkine de bir el atsaniz yaa moodunuz dağılır hemmay bayila bayila : )) yapardim seninle..
Organize isler : )
ay bayila bayila : )) yapardim seninle..
Organize isler : )
Kizlar benim dolapta cok dağınık. Hazir baslamisken benimkine de bir el atsaniz yaa moodunuz dağılır hemm
![]()
Diyorlarama isa tanridir demezler, o kadar hristiyanin icinde yasiorum : )
Diyorlar
Boşuna mı haç işareti yapıyorlarüff iyi tamam sen öle düsün: ) banane
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.