Suan disardayim orti de 5 gibi evde olurum o zaman akariz. Ben dun girdim doğradım milletti ciktim 😁

Suan disardayim orti de 5 gibi evde olurum o zaman akariz. Ben dun girdim doğradım milletti ciktim 😁
Oyuna guncelleme falan gelmis. Bir seyler degismis galiba. 1 saate geliyorum beklee
Bende steam de degil ben girerim sen dusun 😁
Bu ara misafirler var kiz kardesim evlecek ya sizin ordan almancilar falan geliyor bunaliyorum 😁
@_bigguy_ abi neyin varAmannn
Yok hayır. Ama şehir değiştirecek.yoksa almanya ya mi gelin geliyor kiz kardesinn??
Ay evet almancilari bende sevmiyorum 😁😝
Yaşlılık huysuzluğuBabamla son günlerde neden niye tartışıyoruz çözemiyorum 🤔
İyiyim öylesin amann dedim teşekkür ederim kardeşim sağolasın 😇@_bigguy_ abi neyin var
Aksine melek gibi adamdır babam, ben hariç :)Yaşlılık huysuzluğu
Bazı babaları evlatları dışında herkes severAksine melek gibi adamdır babam, ben hariç :)
Aman aman iyi olİyiyim öylesin amann dedim teşekkür ederim kardeşim sağolasın 😇
Tamam 🙂Aman aman iyi ol
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.