Hemen dikkatimizi dagitalim 🥺Hiç sorma hemde hiç: ))
Hemen dikkatimizi dagitalim 🥺Hiç sorma hemde hiç: ))
Bu bize ihanetttttttt😂
Yemesin o çiğ et seviyor o😂Buyrun gelin @Nobody ile : )
İlk ucakla geliyoruz o halde 😂😂Buyrun gelin @Nobody ile : )
Yemesin o çiğ et seviyor o😂
İlk ucakla geliyoruz o halde 😂😂
Aslan olmaz zorrrYemesin o çiğ et seviyor o😂
BekliyorummmSomon verelim ona : )
Ne zaman gelirr agac oldukkk agacccJetimi yolluyorum o halde : ))
İnsan tatlı alır. Elin boş gidiyorsun çok ayipppppAslan olmaz zorrr
Bekliyorummm
Ne zaman gelirr agac oldukkk agaccc
Aslan olmaz zor
Seni getiriyorum yaaaa daha ne olsun 🤪🤪İnsan tatlı alır. Elin boş gidiyorsun çok ayippppp
İnsan tatlı alır. Elin boş gidiyorsun çok ayippppp
Evet avlaninda gelin bekliyorummm bosuna mi kral oldukkkE genelde aslanlar avlamıyor , dişiler getiriyor ayağına dimi: )
Neyse ki aslan değilim 😆Evet avlaninda gelin bekliyorummm bosuna mi kral oldukkk
Seni aslan ilan ediyorumm atill veraaaNeyse ki aslan değilim 😆
O kurttu akillim 😂 tırnaklarım kırılır ben atilamamda, avlanamamda çiğ et iyyyyy😂Seni aslan ilan ediyorumm atill veraaa
O kurttu akillim 😂 tırnaklarım kırılır ben atilamamda, avlanamamda çiğ et iyyyyy😂
Sana mangal yapariz ya o kadar avlandin sonuctaa 🤪😂😂O kurttu akillim 😂 tırnaklarım kırılır ben atilamamda, avlanamamda çiğ et iyyyyy😂
Kara panter hemde 😂😂Neyse ki bende panterim: )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.