Fındıkları çatladı topladı yine parayı vermediler galiba. Her sene hasattan sonra el alem düğün yapıyorİçim yanıyor içim, bildiğin gibi değil.
Ben evde kaldım ya ne düğünü? 😔Fındıkları çatladı topladı yine parayı vermediler galiba. Her sene hasattan sonra el alem düğün yapıyor
O değil de forumda yokken nasıl görüyorsun sana yazdığımı. Ben hala bunu çözemedim 🚬🚬🚬 şu forumun altını üstüne getirdim senin ışınlanmanı çözemedim.Ben evde kaldım ya ne düğünü? 😔
Çünkü ben süper kahramanım. 🤪O değil de forumda yokken nasıl görüyorsun sana yazdığımı. Ben hala bunu çözemedim 🚬🚬🚬 şu forumun altını üstüne getirdim senin ışınlanmanı çözemedim.
Üzülme ben seni alırım
Bildirimin çok hızlı demek kiÇünkü ben süper kahramanım. 🤪
Kız daha önce yazdım ya bildirim geliyor diye. 🤓
"Kimse almasun seni yine bana kalasun" gibi oldu.
HıhımBildirimin çok hızlı demek ki
Alcam ben seni 💅❤️
Olgunlaşınca tadından yenmezsin yıllanmış şarap gibi azıcık daha olgunlaş ben küfleri üfler yerimHıhım
Fazla bekletmeden al, küflenirim sonra. 😁
41 oldum daha ne olsun istiyorsun? 😂Olgunlaşınca tadından yenmezsin yıllanmış şarap gibi azıcık daha olgunlaş ben küfleri üfler yerim![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.