Kanka ben artık üzülmeye başladım. Özelime gel, söyle şu kız kimmiş neymiş. yapalım aranızı.Saçıma beyazlar düştü de bi senin sevdan düşmüyor gönlümden, gücüm bi tek sana yetmiyor işte
Kanka ben artık üzülmeye başladım. Özelime gel, söyle şu kız kimmiş neymiş. yapalım aranızı.Saçıma beyazlar düştü de bi senin sevdan düşmüyor gönlümden, gücüm bi tek sana yetmiyor işte
Öyle içimden taşanları döküyorum buraya Eru sigara ister misin?Kanka ben artık üzülmeye başladım. Özelime gel, söyle şu kız kimmiş neymiş. yapalım aranızı.
Öyle içimden taşanları döküyorum buraya Eru sigara ister misin?
![]()
Çok dolunca boşaltıyorum 🚬Dolu mu?
Duvara kaldır hem serin hem dinlenirsinZonklayan ayaklarımı nereye koysam acaba?
Ona bile gücüm yok. Puf.Duvara kaldır hem serin hem dinlenirsin
Sigara dolu mu? Boşsa, ben dolusunu ayarlarım. İyice boşaltalım kafanı.Çok dolunca boşaltıyorum 🚬
Yedekledim sabah olmaz banaSigara dolu mu? Boşsa, ben dolusunu ayarlarım. İyice boşaltalım kafanı.
Ilık suya tuz koy ayağını içine daldırOna bile gücüm yok. Puf.
Güve kelebeğimikulağıma kelebek çarpmasa iyiydi
Teşekkür ederim tavsiyen için @ErosIlık suya tuz koy ayağını içine daldır
Geçmiş olsunTeşekkür ederim tavsiyen için @Eros
öyle takılmaca işte önemli biseyler yapmıyorum pek 😅 , şu pubi açta izleyelim be , sen napyosun@uchiha napıyon nasılsın denk gelemedik yaw
Napıym yaw yağlı boya video edit yayın temizlik sıcaktan pastorize olmak böyle işte lskfldşgşglöyle takılmaca işte önemli biseyler yapmıyorum pek 😅 , şu pubi açta izleyelim be , sen napyosun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.