Hapuşuuuuuu önce sana bulaşsın adfgsForuma mikrop salacaklar,alalım arkadaşları kenara.
Get ötede hapşur..Hapuşuuuuuu önce sana bulaşsın adfgs
Yaşasın kötülük grip olursan benden bilebilirsinGet ötede hapşur..
Ağzını da kapat. Terbiyesiz ya.kötü insan
Ben dikkat etmedim galiba @nunu fazla ince takıldım+1 soğuk algınlığımı biri mi bulaştırdı bilemiyorum
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşiriz.Ben dikkat etmedim galiba @nunu fazla ince takıldım![]()
Umarım geçer hemen kaslara vurmadan ikimizede🤗Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşiriz.
Hafif anlatıyorum şükür ki
Hava çok tuhaf ince giyinip üşütmek çok normal bende aynı oldum
Merhaba dert ortağı olabilir miyizTüm korku filmlerini de izlemişim.![]()
Bulamıyorum da hiç dizilere sardım artık.Merhaba dert ortağı olabilir miyiz
Bende beğenebileceğim ne var ise bir çoğunu tüketmişim 🤦🏻♀️
Geçen karabasan diye bişe açtık ya 23 24 yapımı karabasan kadınlardan çocuk yapmak istiyordu filmin konu bu yıldım yeni korku filmleri ne kadar kötü olabilirse o kadar kötüBulamıyorum da hiç dizilere sardım artık.
Bende pek beğenemiyorum yeni yapımları korku diyor bazıları açıyorsun komedi çıkıyor.Geçen karabasan diye bişe açtık ya 23 24 yapımı karabasan kadınlardan çocuk yapmak istiyordu filmin konu bu yıldım yeni korku filmleri ne kadar kötü olabilirse o kadar kötü
Güzel bir korku filmi izlersek birbirimize önerelim olur mu 🖤☺️Bende pek beğenemiyorum yeni yapımları korku diyor bazıları açıyorsun komedi çıkıyor.
Tabii olur 💗😊Güzel bir korku filmi izlersek birbirimize önerelim olur mu 🖤☺️
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.