Çay doldurmak için işçi önermişti @Lavinia seni çalıştırırsam sgk eksik yatırırım diye kıyamadımTeessüf ederim.
Çay doldurmak için işçi önermişti @Lavinia seni çalıştırırsam sgk eksik yatırırım diye kıyamadımTeessüf ederim.
Senden sgk isteyen mi var?Çay doldurmak için işçi önermişti @Lavinia seni çalıştırırsam sgk eksik yatırırım diye kıyamadım![]()
stajyer maaşı veririm :dSenden sgk isteyen mi var?![]()
stajyer maaşı veririm :d
Elide becerikli , sgk istemiyor oldu bu iş sfsdas
Elide becerikli , sgk istemiyor oldu bu iş sfsdas
ben poğaçayı yaparım yaaa o kabartma tozlu yapıyor :d çayı doldursa yeter başka el becerisine gerek kalmaz :dDuy bunları duy.
Ahh Lavinia. Neler kaçırıyor bir bilse.![]()
Oldu o zaman bu iş?ben poğaçayı yaparım yaaa o kabartma tozlu yapıyor :d çayı doldursa yeter başka el becerisine gerek kalmaz :d
Spoiler verem mi.Game of trons izleyelim dedik çok olmadı başladım falan şu cersei ölsünde ölümünü izleyem diye bekliyom 🚬🚬🚬🚬
Hemen olmaz öyle deneme süresi var, test sürüşleri var :d Hadi diyelim bardağı doldurdun ,dökmeden getirebilecek misin? Bunlar ciddi sorunlar ,diyelim döktün cezasına katlanabilecek misin ?Oldu o zaman bu iş?![]()
İlerde ona acıyacaksınGame of trons izleyelim dedik çok olmadı başladım falan şu cersei ölsünde ölümünü izleyem diye bekliyom 🚬🚬🚬🚬
Hemen olmaz öyle deneme süresi var, test sürüşleri var :d Hadi diyelim bardağı doldurdun ,dökmeden getirebilecek misin? Bunlar ciddi sorunlar ,diyelim döktün cezasına katlanabilecek misin ?![]()
Ya sana bir şarkı ile cevap vermek istiyorum. Ve umuyorum ki kafandaki soru işaretleri dağılır.
View: https://www.youtube.com/watch?v=3AK_Gx146ZY
Benim değil, senin kafanda soru işaretleri olmalı :d
Verme spo kaka pisSpoiler verem mi.Çok beklersin.
![]()
Acımam valla nefret illet geldi kötü bir dizi beğenmedim valla ölsün göreyim onu bekliyom onuda ilerlete ilerlete izliyor haldeyimİlerde ona acıyacaksın![]()
Daha işe almadan mobing uyguladım yaaListe mi? Liste mi var? Ohooo.
Göz yaşım pıt. Olmaz bu iş. Ya hep ya hiç. Rekabete girmem ben. Sana mutluluklar.(
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.