Dökül dökül sevgili raisondetre.![]()
Bende..Sıkıldım..
Ne yapmak lazımBende..
Faren de kız faresiSiyahı var ama doyumsuzum
![]()
Günün yorgunluğu üstüne de hicbirsey yapılmıyor kiNe yapmak lazım
Valla bende maç izleyim belki keyfim gelir dedim,iyice bozuldu. Şimdi dizi film bile izleyesim yokGünün yorgunluğu üstüne de hicbirsey yapılmıyor ki
Hava çok güzel yürüyüşe çıkmak istedim. Gece yürüyüşüne. Gözüm kesmedi benimde.Valla bende maç izleyim belki keyfim gelir dedim,iyice bozuldu. Şimdi dizi film bile izleyesim yok
Hava mı güzel. Buz gibi jxjzHava çok güzel yürüyüşe çıkmak istedim. Gece yürüyüşüne. Gözüm kesmedi benimde.
İki olmasın. Bir de kalsın hxhzuzbi garip hissediyorum..
Soğuk iyidir insanı kendine getirir deeee kim kalkacak😅Hava mı güzel. Buz gibi jxjz
Ne güzel. Farklar renklendirir.Çok farklı dünyalar yaşıyormuşuz gerçekten de
Kalkana iyidir jxjxjz yerinde oturan öyle laf eder jxjxSoğuk iyidir insanı kendine getirir deeee kim kalkacak😅
Kaç gündür kutuplar gelecek gelecek diye getirdiler sonunda. Kar yağsa da kar topu oynasak.Kalkana iyidir jxjxjz yerinde oturan öyle laf eder jxjx
Yok ya sibiryadan buz kütlesi gelmiş gibi ülkeye
Farklar ve ranklar tartışılmazNe güzel. Farklar renklendirir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.