Tartışmak güzeldir. Alevlendirir ruhu.Farklar ve ranklar tartışılmaz
Tartışmak güzeldir. Alevlendirir ruhu.Farklar ve ranklar tartışılmaz
Yok yağmaya niyeti bu sene. Kaldık kuru soğuk ile baş başa. Oturdum zeytin yiyorum buyur sende ye jxjzKaç gündür kutuplar gelecek gelecek diye getirdiler sonunda. Kar yağsa da kar topu oynasak.
Yeşil mi?Yok yağmaya niyeti bu sene. Kaldık kuru soğuk ile baş başa. Oturdum zeytin yiyorum buyur sende ye jxjz
Ruhumu alevlendirmek hiç de akıl karı değil, gerek duymuyorumTartışmak güzeldir. Alevlendirir ruhu.
Ondanda var ama onları sona ayırdım 😂Yeşil mi?
Nedennn😅Ondanda var ama onları sona ayırdım 😂
Ağzımda güzel bir tat kalsın diye. Böyle mayhoş, ekşimsi gibiNedennn😅
Kendin için en iyisini bilirsin. Peki.Ruhumu alevlendirmek hiç de akıl karı değil, gerek duymuyorum
Hafif acımsı? Bende çok severim. Dolapta gözlemelerde vardır ısıtıp geleyim dur.Ağzımda güzel bir tat kalsın diye. Böyle mayhoş, ekşimsi gibi
Ohoo akşam sofrası kurulduHafif acımsı? Bende çok severim. Dolapta gözlemelerde vardır ısıtıp geleyim dur.
HıhımKendin için en iyisini bilirsin. Peki.
Daha çok gece yarısı sofrası gibi oldu.Ohoo akşam sofrası kuruldu![]()
Evet jxjjx kilo yapar yediğin yararDaha çok gece yarısı sofrası gibi oldu.
Bu cümle kendine miydi bana mıydı?Evet jxjjx kilo yapar yediğin yarar![]()
Kadınlara olmaz o cümle jxjxjz o kadar öküz değilim. Kendime idi xjjzBu cümle kendine miydi bana mıydı?
Ona göre nihaleyi elime almistim bende😅Kadınlara olmaz o cümle jxjxjz o kadar öküz değilim. Kendime idi xjjz
Fark ettim jxjxjz yiyeceğim şey yemek değil dayak olacaktı (;Ona göre nihaleyi elime almistim bende😅
Neyse sakince yerine koyabilirim:)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.