Teknigin iyi ama gelistirmen lazim cekirgeeTeknik olarak 7.5 saattir uyanığım. Neden hala ayılamadım. Bir kahve daha.
Üstadın zamanı gelince öğretmesini bekliyorum zevkle.Teknigin iyi ama gelistirmen lazim cekirgee
![]()
Zamani gelince zevkle ogretecegim cekirge acele yokÜstadın zamanı gelince öğretmesini bekliyorum zevkle.
Acele işe şeytan karışırmış. Öğretmen öğrenci arasına kimse girmemeli ki verimli olsun.Zamani gelince zevkle ogretecegim cekirge acele yok
![]()
Aşağıla kurtul sende. Togg’u götünüze soktunuz yine rahat edemediniz
Aşağıla kurtul sende. Togg’u götünüze soktunuz yine rahat edemediniz![]()
Benim siyasetle ve cemaatlerle işim olmaz. Kimin neler yapabileceğini az çok bilirimkim neden bir arabayı bilmem neresine soksunsen nasıl bir kafa yaşıyosun dayı
Siyahı var ama doyumsuzumBana daha çok layık o klavye sana siyah alalım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.