Afiyet olsunSiparişi verdim misss bir gelse
Afiyet olsunSiparişi verdim misss bir gelse
Ne çabuk bitti tatilin ya10 gün boyunca karpuz gibi yattık, yedik, içtik. Yarından itibaren yoğun bir çalışma temposu beni bekler
Hiç sorma 10 gün bana 1 gün gibi geldiNe çabuk bitti tatilin ya
En erken sen kalkıyorsun dimi foruma gelince camları açar misin? Havasız kalıyor geceden nfjxxkHiç sorma 10 gün bana 1 gün gibi geldi
En erken sen kalkıyorsun dimi foruma gelince camları açar misin? Havasız kalıyor geceden nfjxxk
Sabahın köründe kalkacaksın yine![]()
8 den 14 e dek ne yapıyorsun yaa yat gitsinBu hafta ise gündüz 14:00 da gideceğim ama yine de en geç 08:00 da uyanmış olurum sabah. Kahvaltıyı filan da hazırlayım mı 😀
8 gibi uyanıyorum. 9 da kahvaltı yaparım 11 gibi spora giderim sonra öğle yemeği ve sonra da işe giderim :)8 den 14 e dek ne yapıyorsun yaa yat gitsin
Hıı araya sporu sıkıştırıyorsun çalişma saatin mi değişti erkenden başlıyordun sen sanki8 gibi uyanıyorum. 9 da kahvaltı yaparım 11 gibi spora giderim sonra öğle yemeği ve sonra da işe giderim :)
Evet normal de ben sabah 07:00 öğlen 15:00 arası calisiyordum. Ama artık vardiyeli çalışma sistemine geçiyorumHıı araya sporu sıkıştırıyorsun çalişma saatin mi değişti erkenden başlıyordun sen sanki
Hayırlısı diyelim sevgili @Nepenthe yeni sistemin yormaz umarım seniEvet normal de ben sabah 07:00 öğlen 15:00 arası calisiyordum. Ama artık vardiyeli çalışma sistemine geçiyorum
Teşekkür ederimHayırlısı diyelim sevgili @Nepenthe yeni sistemin yormaz umarım seni
Yorulan bir yerlerin var sonuçta :dTeşekkür ederim
Ben beden olarak yorulan bir iş yapmadığım için sıkıntı olmuyor![]()
Beynim :)Yorulan bir yerlerin var sonuçta :d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.