Unuttuğum kimseyi hatırlamadım.
Hatırladıklarımı da unutmuşumdur zaten.
Hatırladıklarımı da unutmuşumdur zaten.
Bu kızlar bu soğukta üşümüyor mu nasıl spor ayakkabı ayak bilekleri açık geziyorlar ya.
İlginç
Aynen sen de selam söyle .cünkü biz kadiniz, sizin beceremediklerinizi biz beceririz. Her türlü ; ) her isi basaririz.
Narin görünsekte, dayanikliyiz :)
miss gibiyiz.
Aynen sen de selam söyle .
Bu saatte işten mi çıkılır ya.
Ben de düşündüm de hazır terfi de almışken o düşünceyi rafa kaldırdım :)istifa etmelisişn
sikayet yok sen Batmansin : )
Anlat benceAslında o öyle değil ama anlatasım yok.
Bazen karşı tarafla aynı dili konuşamıyoruz. O zaman boşa yorgunluk oluyor. Zaten hayat yeterince yorucu. İki kez yorgunluk yaşamak istemiyor insan.Anlat bence![]()
Sende haklısın Vera. Sen yine de şansını deneBazen karşı tarafla aynı dili konuşamıyoruz. O zaman boşa yorgunluk oluyor. Zaten hayat yeterince yorucu. İki kez yorgunluk yaşamak istemiyor insan.
Konuşur isem saçını yolarım. Hanımefendiğim kalsın Nepenthe 😅Sende haklısın Vera. Sen yine de şansını dene![]()
Konuşur isem saçını yolarım. Hanımefendiğim kalsın Nepenthe 😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.