20li yaşların başını bu dönemde yaşamak ister miydim diye düşünüyorum. Şansları olduğundan çok zararı var gibi geliyor
ben istemezdim : )
20li yaşların başını bu dönemde yaşamak ister miydim diye düşünüyorum. Şansları olduğundan çok zararı var gibi geliyor
Nedenben istemezdim : )
Zarar dediğim kısım o ama o samimiyet senle mi alakalı yoksa diğer insanlarla mı alakalı onu kestiremiyorumo zamanlarda daha cok samimiyetlikler ve manevi degerler vardi .
Yemesi ?Zalımsın ıspanak hem de çok. Yapılman iki dakika yikanman dakikalarca işkence.
Bir kaç dakika sürmemesi için yanına eş dost ayarlayıp yirmi dakikaya bağlıyorum.Yemesi ?
eşi dostu da mı yiyorsunBir kaç dakika sürmemesi için yanına eş dost ayarlayıp yirmi dakikaya bağlıyorum.
Günün sonunda eşi dostu yiyemeyecek kadar yorgun oluyorum Frenki o yüzden sadece ıspanak ile yetiniyorum.eşi dostu da mı yiyorsunoh my god
Kaç kişilik ıspanak yaptınGünün sonunda eşi dostu yiyemeyecek kadar yorgun oluyorum Frenki o yüzden sadece ıspanak ile yetiniyorum.
Cem'in biletler tükenmiş neyse yine gelir o 😅 grinko da önden izlenir en güzeli sen gidiyor musun
Millet şu filmden ne anlamlar çıkarmış,çok şaşırtıcı ve komplo teoricilere gün doğmuş. Ama film çok saçmaydıDünyayı ardında bırak ne saçma sapan bir film. Dizi yapacaklardı ilk bölümü film diye mi çıkardılar. Konu güzel ama olay örgüsü hiç yok. Dünya saldırı altında teorisi üzerine kadın ev sahibi adamla şarap yudumlarken kocası ergen kız ile cigara tüttürüyor. Absürt bir sahne. Öyle kötü ki birşey kurgulamışlar sonunu getirememişler. Gitti o kadar zaman
Nasıldı güzel miydi canlı dinlemek?Arada derede koltuklar var gitmem grinko ya, ki zaten 4/5 ay once yenimahalle konserine gitmistim
Cem zaten bilmedigimiz adam degil, angara bebesi oldugundan çok dinledik yedik ictik onun saat dukkaninda 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.