İçinden Geçeni Söyle

Eunoia

Platin Üye
Bu kadar yorulacağımı bilseydim gitmezdim. :T:

Frenk

Altın Üye
Günün sonunda eşi dostu yiyemeyecek kadar yorgun oluyorum Frenki o yüzden sadece ıspanak ile yetiniyorum.
Kaç kişilik ıspanak yaptın
ekmek alıp gelirim sıcacık konum atarsan çok oldu ıspanak yemeyli

Tupac

Gümüş Üye
Dünyayı ardında bırak ne saçma sapan bir film. Dizi yapacaklardı ilk bölümü film diye mi çıkardılar. Konu güzel ama olay örgüsü hiç yok. Dünya saldırı altında teorisi üzerine kadın ev sahibi adamla şarap yudumlarken kocası ergen kız ile cigara tüttürüyor. Absürt bir sahne. Öyle kötü ki birşey kurgulamışlar sonunu getirememişler. Gitti o kadar zaman

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
Cem'in biletler tükenmiş neyse yine gelir o 😅 grinko da önden izlenir en güzeli sen gidiyor musun

Arada derede koltuklar var gitmem grinko ya, ki zaten 4/5 ay once yenimahalle konserine gitmistim

Cem zaten bilmedigimiz adam degil, angara bebesi oldugundan çok dinledik yedik ictik onun saat dukkaninda 😂

Frenk

Altın Üye
dananın kuyruğunu kopartma zamanı geldi sanırım

Tupac

Gümüş Üye
Dünyayı ardında bırak ne saçma sapan bir film. Dizi yapacaklardı ilk bölümü film diye mi çıkardılar. Konu güzel ama olay örgüsü hiç yok. Dünya saldırı altında teorisi üzerine kadın ev sahibi adamla şarap yudumlarken kocası ergen kız ile cigara tüttürüyor. Absürt bir sahne. Öyle kötü ki birşey kurgulamışlar sonunu getirememişler. Gitti o kadar zaman
Millet şu filmden ne anlamlar çıkarmış,çok şaşırtıcı ve komplo teoricilere gün doğmuş. Ama film çok saçmaydı

Eunoia

Platin Üye
Arada derede koltuklar var gitmem grinko ya, ki zaten 4/5 ay once yenimahalle konserine gitmistim

Cem zaten bilmedigimiz adam degil, angara bebesi oldugundan çok dinledik yedik ictik onun saat dukkaninda 😂
Nasıldı güzel miydi canlı dinlemek?
Öyle de çok uzun zaman oldu gidemedim ona :) her seferinde biletler çabuk tükeniyor.

Üst Alt