Dantele nereden geldik ?Erkeler seviyor bence! Hoşunuza gidiyor dantelli ekmek dilimleri, dantelli bardaklar
Dantele nereden geldik ?Erkeler seviyor bence! Hoşunuza gidiyor dantelli ekmek dilimleri, dantelli bardaklar
Çılgın yeni gelin sunumlarıDantele nereden geldik ?
View: https://www.instagram.com/reel/CzLK2OyITDA/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Kızlara yanlış akıllar verip kısmetine mani olan @Frenk in evlendiğinde yeni gelin sununlarımdan kurtulamaması şoku
Erkeler seviyor bence! Hoşunuza gidiyor dantelli ekmek dilimleri, dantelli bardaklar
DAha fazla yorum yok bu konuya.Çılgın yeni gelin sunumları
DAha fazla yorum yok bu konuya.
Bekarlık Sultanlıknie tapu islerin mi duruyor : )
1-2 gün katlanmak zorunda değilsinsıkıldım, bir iki güne ciao derim
boştayım bu aralar, dizi izlerken açıp bakıyorum öyle.1-2 gün katlanmak zorunda değilsin![]()
boştayım bu aralar, dizi izlerken açıp bakıyorum öyle.
tekrar koşturmaya başlayınca diye bir şey ekleyelim üstteki cümleye :))
sıkılma olayı biraz geneli kapsıyor ya. genel anlamda bir keyifsizlik gibi bir şey :))ben şahsen sıkıldığımda ortamın neresi olduğu fark etmez, değil gün dakika sayar hale gelirim uzaklaşmak için.
dizi var mı eğenceli ? kısa kısa bölümleri olan ?
sıkılma olayı biraz geneli kapsıyor ya. genel anlamda bir keyifsizlik gibi bir şey :))
love death robots izlemediysen tavsiye ederim
Her çorba aşkını sorgulamak istiyorumÇorba ne güzel gider sabah sabah
Hepsini mi ?Her çorba aşkını sorgulamak istiyorum
Yarısı sende kalsınHepsini mi ?
Yarısı sende kalsın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.