Yanlış mı okuyorum dedim mfkxk yanliş değilmiş
Tahmini ne kadar zaman? Ona göre gün sayacağım da.Özlemek gayet tabii..zaman .)
Acı bi kahve içKendime gelmem lazım.
sürekli yorgun uyanmak ve gün boyu yorgun hissetmek. öleceksem parça parça götürmeyin, yıldım bu durumdan.
Gün değil yıllar alır.)Tahmini ne kadar zaman? Ona göre gün sayacağım da.
E geçen gün daha haber çıktı. Almanya Türkiye den kimsey hiç bir şekilde turist vizesi dahi vermiyor. Tüm vize ranevuları kapatıldı vs diyeAlmanya 1 kasim itibariyle yururluge koydugu niteliklj göç yasası ile 64 farkli dalda uzman alacakmıs.
Is bulundugu takdirde mavi kart mi neyim veriyorlarmış ve isleri baya kolaylastirmislar
E geçen gün daha haber çıktı. Almanya Türkiye den kimsey hiç bir şekilde turist vizesi dahi vermiyor. Tüm vize ranevuları kapatıldı vs diye
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.