Bal tutan parmagini yalasin
Kupon mu tuttu ne olduBugün şanslıyım
Nerden anladın ya.Kupon mu tuttu ne oldu
Başka nasıl şanslı olacaksınNerden anladın ya.
Hala bekarım ilişkim yok bu da bir şans benceBaşka nasıl şanslı olacaksın
Çok şanslısın eltine bir hediye almaktan kurtuldunHala bekarım ilişkim yok bu da bir şans bence
Yılbaşında sana alırımÇok şanslısın eltine bir hediye almaktan kurtuldun
Ben senin eltin değilim kiYılbaşında sana alırım
Sen benim başımın tacısınBen senin eltin değilim ki
Ben ne zaman elti olacağımSen benim başımın tacısın![]()
Bilmiyom ki. Gerek var mı kiBen ne zaman elti olacağım
Sen anlamazsın kadın değilsin. Gerek var...............Bilmiyom ki. Gerek var mı ki
Bulaşık yıkarken kolları havaya kaldırıp şıngırdatıyolar ya o hareket çok hoşuma gidiyoSen anlamazsın kadın değilsin. Gerek var...............
Çünkü dirseklerime kadar bilezik takıp eltimi üzmek istemiyorum ben de![]()
Aklıma soktun ayyy bulaşik yıkamak nerden çıktı ama şimdiBulaşık yıkarken kolları havaya kaldırıp şıngırdatıyolar ya o hareket çok hoşuma gidiyo![]()
Sen niye uyumuyorsun?Aklıma soktun ayyy bulaşik yıkamak nerden çıktı ama şimdi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.