Sağ ol canım. :*Geçmiş olsun canım. Çabucak toparlanırsın inşallah.
Aynı benim.
Çok renkli bir gün olacak
![]()
Muhtemelen aklımdaki şeyle ilgili değil bu yazdığın amaModern zamanların Hitler'i oldu mezevenk
Savaşın ırkla, dille, dinle, mezheple alakası yok ama düşünce size ait sonuçta.Bu Türk’ün savaşı değil.
Mehmetçik gazzede değil evinde kalmalı
Sana dememiş ki Müslümanın savaşı buBu Türk’ün savaşı değil.
Mehmetçik gazzede değil evinde kalmalı
Savaşın ırkla, dille, dinle, mezheple alakası yok ama düşünce size ait sonuçta.
1000 yıldır bu topraklarda öyle veya böyle hakimiyetiniz varsa, geçmişte hükmettiğiniz tüm topraklarda söz hakkınız vardır. Karar mekanizmalarından birisinizdir.
Savaşın "insanlık" ile alakası var.Savaşın neyle alakası var?
Bahsettiğin topraklarda hakimiyetimiz felan yok. Osmanlı yıkıldı! Bugün mehmetçiği İsrail e davet edenler tarafından.
Biz Türkiye Cumhuriyetiyiz.
İnsan olarak yaşananlara üzülüyoruz hepsi bu.
Sabah uyandığımda gördüğüm fotoğraflar ve videolar nedeniyle kahvaltı boğazıma dizildi. kaç kere beddua ettim hatırlamıyorum artık. Yazdığım postta zaten Netenyahu içindi.Muhtemelen aklımdaki şeyle ilgili değil bu yazdığın ama
Yine de içimden şunu demek geçti. Gördüğüm o çocuk yüzleri kaç beddua siler? Nerden okudum bilmiyorum hiçbir şey olmamış gibi davranmak da taşlara mahsus. Öyle.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.