bugünde çok yedim.. ☺️
Şarap kültürü bir başkadır.. Yemekle içersen pamuk gibi olursun... Sek mezeli içersen tuvalet delisi olursun... iki 70'liği devirip leylanın aslı'sı olmuştum... Ferhat' bile değil direk aslı olmuştum.. sdfsdfŞarabı fazla kaçırdım 🍷🍷
Her şey yolunda mı velevki? Nasılsın?Artık dönmek istiyorum yurduma.
Yolunda canım,biraz hasta oldum elin memleketlerinde . Yurdumu özledim birazda . Hüzünlüyüm. Sen nasılsın?Her şey yolunda mı velevki? Nasılsın?
Geçmiş olsun canım. Çabucak toparlanırsın inşallah.Yolunda canım,biraz hasta oldum elin memleketlerinde . Yurdumu özledim birazda . Hüzünlüyüm. Sen nasılsın?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.