1 diyelim mi en geç 11 30 da etikete başlarız anca 🤣🤣🤣Oluuur 😍 en gec kacta?
1 diyelim mi en geç 11 30 da etikete başlarız anca 🤣🤣🤣Oluuur 😍 en gec kacta?
1 diyelim mi en geç 11 30 da etikete başlarız anca 🤣🤣🤣
E geç saate kaldım yazdın geçen senTamam uyumazsam djdjdhbdgwhshdjs
E geç saate kaldım yazdın geçen sen
O zaman sen düzeltmişsin D: ben gece 3 4 te yatıyorum![]()
eşim öğle vardiyasındaydı bu hafta akşam erken yatmak istemediBenim düzensiz yaa bazen 1 bazen 11 :/ nasil 3 4 o cok gec sabah nasil kalkicam djdjdj sen ise basla en iyisi, bak nasil gece uykun gelir 🤣🤣🤣
Günaydın başkan. İyi mesailer.@döngüsel günaydın kral
sağolasın , sana da iyi çalışmalarGünaydın başkan. İyi mesailer.
Allah razı olsun.dsağolasın , sana da iyi çalışmalar
lav miiiKurabiyeyi yedikkk nolcak şimdiiii 🤣🤣🤣🤣🤣
Ekli dosyayı görüntüle 10569
Yağlı gibi görünüyorda ben bunun sucuğuna özel bir sos yaptım ondan' ondan...
Bende açım... Hava kararmadan önce kendime yapmıştım.. Miğdem yanar diye yiyemediydim içimde kalmış herkesin kalsın..iyide milleti neden aciktiriorsun simdi , yatmaya gitmek isterken : )
Ekli dosyayı görüntüle 10569
Yağlı gibi görünüyorda ben bunun sucuğuna özel bir sos yaptım ondan' ondan...
Akşam hava kararmadan önce... Paylaşmamıştım paylaşayım dedim...Afiyet olsunnm, bu saatde kahvaltimi yapiyorsunnn
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.