dün bi oyunlardaykene alel acele ekledim listeme kötüyse başına ekşirimCastlevania Nocturne sezon finalinin sonunda nasıl keyfim yerine geldi bi anda yaNetflix şu Castlevania evreninden daha çok anime çıkart gözünü seveyim ya
![]()
Canın sağolsunevet, bi tık gecikmiş olabilirim. rötar yapmayı sevmem halbuki. pardon...
dün bi oyunlardaykene alel acele ekledim listeme kötüyse başına ekşirim
gamerliğini hala göremedik bu arada bir gün bi yayın aç izleyek yahu![]()
Baktım görmüştüm oyunu ya benlik değil gibiAnlaştık ama ilk animesini izlediysen bunu da beğenirsin kesinlikle. Ben yayın açma olayına çok giremiyorum ya ama her oyuna davete açığımbu sıralar sadece BF2042 oynuyorum
![]()
Olur bakarım bi olması lazım bende o oyun, alıp da hiç oynamadığım zibilyontane oyundan biri de oBaktım görmüştüm oyunu ya benlik değil gibi
Supportu olan oyunları tercih ediyorum gibi gibi
fall guys indirirsen çerez oyun arada bir 3 4 maç girip salıyoruz bizim dcde
ben ilk oynadıgımda hiç becerememiştim 50 kere düşmekten helak olmuştum ama keyifli oyun eğlenceli yaniOlur bakarım bi olması lazım bende o oyun, alıp da hiç oynamadığım zibilyontane oyundan biri de o![]()
Rahatsiz etmim dediydim.niye ses etmiyon hiç
Rahatsiz etmim dediydim.
Usturam körelmis..bunu demediğini ikimizde biliyoz traş yapma bana adsşka
sen ormanda mı oturuyon la, kurtlar kuşlar yemesin seni bak
Usturam körelmis..
Yooo alistilar bana..geceleri kurtlarla uluyup,gündüzleri kuslarla ötüyoruz.dd
Şog dadlisin böğn..
Allah bozmasin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.