Bir çok şeyde olduğu gibi %100 olmasada doğru buluyorum.İnsanı öldürmeyen şey güçlendirir sözü doğru mu gerçekten. Aklıma takıldı da
sakat falan bırakmazsa iyi . hiç yoktan tecrübe olur güç dediklerinden kasıt sanırım o tecrübeİnsanı öldürmeyen şey güçlendirir sözü doğru mu gerçekten. Aklıma takıldı da
Ben de öyle düşündüm ama diğer bir taraftan da insanı her türlü zayıflatma ihtimali çok yükseksakat falan bırakmazsa iyi . hiç yoktan tecrübe olur güç dediklerinden kasıt sanırım o tecrübe
önce zayıflatır sarsar en dibe inersin sonra çıktığında mücadele etmeyi öğrenmişsen güçlendin hiç bir ders almadıysan boşa acı çektin bu yaniBen de öyle düşündüm ama diğer bir taraftan da insanı her türlü zayıflatma ihtimali çok yüksek
View: https://www.instagram.com/p/CtSIMtEs13Z/
@döngüsel
Dertlerimi sana anlatırken bu limon gibiyim kldmfgşkdfg
Geciktin hem de bayağı 😒hazır mısın yarın için ?![]()
Azalttım iyice. Maksimum 3 bardak içmişimdir bugün.
Evet zamanlaman mükemmel ciddenSelamlar Serçe'cim , son davetinden bu yana buraya ilk kez giriş yapıyorum.gözlerim seni aradı ama denk gelemedik sanırım. Bu mesajımı görürsen el salla 😀
evet, bi tık gecikmiş olabilirim. rötar yapmayı sevmem halbuki. pardon...Geciktin hem de bayağı 😒
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.