karakter özellikleri farklı olurkasım
farkı ne ki ?
hiç anlamadığım bilmediğim birşey 🤣karakter özellikleri farklı olur
Akrebe benzetmeyebilirler seni 11 kasım sonrası isen gibi
daha ılımlı oluyor![]()
Etiketlerim tabiki 🦂 💕hiç anlamadığım bilmediğim birşey 🤣
neyse sen bana anlatırsın. görüyorum forumda burçlarla alakalı en fazla paylaşım sende gibi duruyor. 🤣
Hiç sevmem bu nası akrep şaşırdımCan Yaman da akrep üstü aslanmış. İğğğğrennnnççççç!!!
Evet canım, ben de hiç sevmiyorum onu.Hiç sevmem bu nası akrep şaşırdım
bide kasım akrebi
üstü aslan dediğin yükselen mi aslan
Havanı yerim senin 😛dişlerine kurban olurum senin. kem gözlülerin gözü değmiştir ben üstüme alınmam 🤣![]()
Aaah daha şimdi görüyorum ben bu mesajı niçin kırıldın ki 😔@Chen bir miktar kırıldım sana ama bir miktar yani
teşekkür ederiiiim balllll💙sa
teşekkür ederim tatlım ((:
profil görselindeki saç tonuna bayıldımmm bu arada 😍
itiraz etmem bilirsinHavanı yerim senin 😛
Günaydın canım latife yapıyorum sana kırılmak mümkün mü 🫠Aaah daha şimdi görüyorum ben bu mesajı niçin kırıldın ki 😔
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.