İçinden Geçeni Söyle

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Abartısız 20 dk dedenin birini bekledim bankamatik sırasında. Sonunda dayanamayıp güvenlikten rica ettim yardımcı olması için. Kartını yutmuş ATM, aynı menülere basıp basıp duruyor garibim, akşama kadar da basar dururdu artık...
Kıyamam ya :( yaşlıların teknoloji ile imtihanı zor oluyor
Böyle durumlarda acaba biz yaşlanınca teknoloji ne hale gelecek ve ayak uydurabilecek miyiz diye düşünüyorum çoluk çocuk da yanında olmayınca zor işte 🚬

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Kıyamam ya :( yaşlıların teknoloji ile imtihanı zor oluyor
Böyle durumlarda acaba biz yaşlanınca teknoloji ne hale gelecek ve ayak uydurabilecek miyiz diye düşünüyorum çoluk çocuk da yanında olmayınca zor işte 🚬
Onu düşünerek 20 dakika sabrettim zaten ama çok sıcaktı ve gölge de yoktu. Ve bu işin sonu da yoktu..: )) Dede bana pek sinirli baktı ama işim iki dakika bile sürmediği için benden sonra muhtemelen inatla denemeye devam etti. Çünkü ben işlem yaparken dibimden ayrılmadı.ddd

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Onu düşünerek 20 dakika sabrettim zaten ama çok sıcaktı ve gölge de yoktu. Ve bu işin sonu da yoktu..: )) Dede bana pek sinirli baktı ama işim iki dakika bile sürmediği için benden sonra muhtemelen inatla denemeye devam etti. Çünkü ben işlem yaparken dibimden ayrılmadı.ddd
Eheheh huysuz dedeler de çok tatlı oluyor ama uzaktan jfjfj

Muhatabı ben olsam dedenin dayanamam

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Ben bu biberi nerden aldım nefesime kadar acı hissediyorum 🤦

Frenk

Altın Üye
övmüyorsunuz ki adami bakar tabi öyle

Üst Alt