burçlarla hiç alakam yok. yorumlarım diyorsan akrepburcun ne bebeeeyüm
burçlarla hiç alakam yok. yorumlarım diyorsan akrepburcun ne bebeeeyüm
Kıyamam yaAbartısız 20 dk dedenin birini bekledim bankamatik sırasında. Sonunda dayanamayıp güvenlikten rica ettim yardımcı olması için. Kartını yutmuş ATM, aynı menülere basıp basıp duruyor garibim, akşama kadar da basar dururdu artık...
Ay bilmiyordum akrep olduğunuburçlarla hiç alakam yok. yorumlarım diyorsan akrep![]()
Heee bu sigara amma da dertliymis bir sigara. Yakiyimda benden uzak olsun ne halin varsa gor gibi bisey demekkiSenin için dertlendim bir sigara yaktım
hayır yaHeee bu sigara amma da dertliymis bir sigara. Yakiyimda benden uzak olsun ne halin varsa gor gibi bisey demekki
Onu düşünerek 20 dakika sabrettim zaten ama çok sıcaktı ve gölge de yoktu. Ve bu işin sonu da yoktu..: )) Dede bana pek sinirli baktı ama işim iki dakika bile sürmediği için benden sonra muhtemelen inatla denemeye devam etti. Çünkü ben işlem yaparken dibimden ayrılmadı.dddKıyamam yayaşlıların teknoloji ile imtihanı zor oluyor
Böyle durumlarda acaba biz yaşlanınca teknoloji ne hale gelecek ve ayak uydurabilecek miyiz diye düşünüyorum çoluk çocuk da yanında olmayınca zor işte 🚬
Eheheh huysuz dedeler de çok tatlı oluyor ama uzaktan jfjfjOnu düşünerek 20 dakika sabrettim zaten ama çok sıcaktı ve gölge de yoktu. Ve bu işin sonu da yoktu..: )) Dede bana pek sinirli baktı ama işim iki dakika bile sürmediği için benden sonra muhtemelen inatla denemeye devam etti. Çünkü ben işlem yaparken dibimden ayrılmadı.ddd
Hosgeldin Berlin. Arkadaşın banlandı. Bilgi vermek istedim. İyi forumlarSerçe 'cim hala yoksun buralarda denk gelemedik . Acaba hani kışa bahar olmaktasin.![]()
Teşekkür ederim bilgi için :)Hosgeldin Berlin. Arkadaşın banlandı. Bilgi vermek istedim. İyi forumlar
Rica ederim. Yardımcı olabileceğim bir şey olursa sorarsın.Teşekkür ederim bilgi için :)
Bence de daha yakindan bakmaliyim 🤪@HolySpectre uzaktan uzaktan bakma🤭
Bence de ortalık yangın yeri oldu. Yaklaş biraz foruma🤭Bence de daha yakindan bakmaliyim 🤪
Bisey olmaz birazdan soner 🤣Bence de ortalık yangın yeri oldu. Yaklaş biraz foruma🤭
Herkes basinin caresine baksin kardesim 🤣Erkeklere salladılar yoksun? @HolySpectre
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.