Neler oluyor dostumSizinde başınıza gelmez sanmayın
Zengin hayallerini bırak şimdi köye gidip tezek yapmak dururken uçak neyimizeThailanda giden bir uçakta rahat bir şekilde uzanmış şampanyamı yudumluyor olmak güzel olurdu
Tezek ve köy ikisi de bene hiç olmadıZengin hayallerini bırak şimdi köye gidip tezek yapmak dururken uçak neyimize
Uçaktan güzel ama nasıl kafası var tezeğinTezek ve köy ikisi de bene hiç olmadıarada özeniyorum o olanlara denemek gerek
Sen o devasa uçakta 14 saat takılıp gittigin yerde masajlar çeşit çeşit offfffUçaktan güzel ama nasıl kafası var tezeğin
Kızlar yapacaksa ne işime yararSen o devasa uçakta 14 saat takılıp gittigin yerde masajlar çeşit çeşit offfff
öylesine yazdım bişe olduğundan değilNeler oluyor dostum
Ne oldu çiçeğim?Dava açacakmis küfür ettim diye, lan insan bi düsünür 3 yildir sesi cikmayan kadina küfür ettirdim acaba suc bende mi diye??? Düsünür dedim de akil yok, anca cene
Ne oldu çiçeğim?
Ya yilardir karsi komsum, ya kocasina bagirir ya biriyle kavga eder hep kapiyi carpar falan.. cocuklari var diye bisey demiyordum ki zaten konusulacak tip degil, asosyal insan... demin yine kapiyi acip bagirip bagirip kapi carpiyo.. en sonunda ciktim kapiya dedim ki: ya saate bakarmisin bu saate neden bagiriyorsun?
Bana Ne dese begenirsin? Kapini kapat duymazsin dedi.. kan beynime sicradi bende orta parmagimi gösterdim sktr dedim, oda aynisini bana yapti kapattik kapilari... demin kapiyi acmis kocasi kapida, ona diyor git ona söyle bunu baska türlü de diyebilirdi, dava acacagim ona, simdi söyle cabuk diye bagirip duruyo...
Salak yaa, asiri sinirliyim suan nasil gececek bu sinir 😂😂😂
Benim komsular korkak ya, kimse agzini acip bisey demiyor.. anlamiyorumKendisi bilir başka komşular da şikayetçidir nasıl olsa
İyilikten maraz doğarYillardir susmamim sebebide evdeki cocuk, burda hemen devlet geliyo teftise, böyle durumlarda cocugu anne babadan aliyorlar.. ah benim kafama, bastan arican polisi görecek.. yufka yürekli olmamak lazim
İyilikten maraz doğar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.