Bitti bitti (:Hadi az kalmiş bi film aç izlerken vakit geçer
Bitti bitti (:Hadi az kalmiş bi film aç izlerken vakit geçer
Gel al noktası seçmek en güzeli ama hepsi o seçeneği vermiyor ne yazık ki.evden çıkamıyon çıksan o 10 dakikaya denk gelirler
Beklesen gelmezler
Ararlar gelmezler gelirler eksik ürün verirler
aksi gitti mi aksi devam ediyor ya
Ben hiç kullanmadım onu kargo firmaları çok ters yerlerdeGel al noktası seçmek en güzeli ama hepsi o seçeneği vermiyor ne yazık ki.
E yani, ağır şeylerde el mahkum bekliyorsun tüm gün. 20 + 20 lt kum aldım geçen gün. Kargocu merdivenleri çıkarken kesin bana küfretti içinden.dddBen hiç kullanmadım onu kargo firmaları çok ters yerlerde
Eşimin iş yerine veriyoz bazen o akşam getiriyor.
Gel alda hafif bişe alman lazım taşıması var bide 😩
20 + 20 de naptın yıllık mı aldın lkdjnfsg hey maşallahE yani, ağır şeylerde el mahkum bekliyorsun tüm gün. 20 + 20 lt kum aldım geçen gün. Kargocu merdivenleri çıkarken kesin bana küfretti içinden.ddd
Sihirli kelime: İNDİRİM.dddd20 + 20 de naptın yıllık mı aldın lkdjnfsg hey maşallah
Ben kışın aldığımın sonundayım almadan idare edicem bir süre
Tuvalete alıştırmaya çalışıcam çocuğu
muhtemelen 1 yıl almayacaksın ben 6 aya yakın kullandım 20 lt idi halada kullandığım için aynen rahat 6 aySihirli kelime: İNDİRİM.dddd
Bir yıl almam herhalde.: ))))
Nasıl yani? Kumsuz? Bildiğimiz tuvalete?Tuvalete alıştırmaya çalışıcam çocuğu
yapıyor zaten geçen kumunu kaldırdım küçük tuvalet onun ya tuvaletin içine yapıyor ben su döküyorum daha temiz oluyor kakasını yaptığı yere basmıyorNasıl yani? Kumsuz? Bildiğimiz tuvalete?
Alemsin.ddyapıyor zaten geçen kumunu kaldırdım küçük tuvalet onun ya tuvaletin içine yapıyor ben su döküyorum daha temiz oluyor kakasını yaptığı yere basmıyor
yoo kumlarının arasından 1 küçük kaka alıp oraya bıraktım kumu döktüm çamaşır suyu ile kabını temizleyip yukarı bir yere kaldırdımAlemsin.dd
Hayvanın tabiatıyla mı oynadın ne yaptın? : ))))
Ben kafamı çeviriyorum. Tahmin ediyorum o suratı.ddddyoo kumlarının arasından 1 küçük kaka alıp oraya bıraktım kumu döktüm çamaşır suyu ile kabını temizleyip yukarı bir yere kaldırdım
Gitti geldi beni çağırdı. miyavladı burası diye gösterdim yaptı.
Hep kutunun içinde yapıyor yüzünü hiç görmemiştim döngü suratı çok komik oluyor ndfljkgdn gülmekten öldüm
bu saatte neeeeeeeeeGitsek yatsak
Uykum geldi hava da güzel ohhhhhhhbu saatte neeeeeeeee
kız kalk kalk soğan doğrayak akşama yemek pişcek @Chen den börek mi istesek acabaUykum geldi hava da güzel ohhhhhhh
Hemen göndereyim bir tabak çiçeğim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.