para psikolojisen bilirsin, orada ne okuduğuna da bağlı gerçi şimdi 🤣
bilinç altı
vs
para psikolojisen bilirsin, orada ne okuduğuna da bağlı gerçi şimdi 🤣
para olur, gerisini boşver 🤪para psikoloji
bilinç altı
vs
olmaz mı ? para arttıkça çektiği miktar da artıyor.para olur, gerisini boşver 🤪
var mı parayı paranın çektiği bir sistem ?
mesela hangi yöntemi tavsiye edersin ?olmaz mı ? para arttıkça çektiği miktar da artıyor.
mıknatıs olarak kullanacağın paranın miktarına göre değişiklik gösterir bumesela hangi yöntemi tavsiye edersin ?
mesela bi milyon param var. ne yapmamı önerirsin ? kitaplar ne der bu konuda ?mıknatıs olarak kullanacağın paranın miktarına göre değişiklik gösterir bu
Hemen sana bir yatırım uzmanı verelim derin derin bu konuda görüşştürmek gerek sizi..mesela bi milyon param var. ne yapmamı önerirsin ? kitaplar ne der bu konuda ?
ee kitapta yazıyorsa uzmana ne gerek var ki anlamadım benHemen sana bir yatırım uzmanı verelim derin derin bu konuda görüşştürmek gerek sizi..
2 gün sabret 3. gün gözlüksüz yapamazsınUzak gözlüklerim çekmecede öylece duruyorlardı. Kullanma kararı aldım. Daha 5 dakika olmadı, gözüm sızlamaya başladı.
Abi nasıl alışıyorsunuz şu gözlüklere ya?
Valla mecbur takıcam. Sabahın kör karanlığında araç sürmek zorunda kalıyorum bazen. Kör kör gidiyorum. Yolu koklasam daha iyi oturturum şeride arabayı yani.2 gün sabret 3. gün gözlüksüz yapamazsın
Tatil dinlenmek için değil miydi? Ben neden daha çok yoruldum jxdjjx
Hadi az kalmiş bi film aç izlerken vakit geçerDaha var 4 saat![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.