biraz ayaklanınca kendine geliyor insan haklısın bal böcekimmbi kahve çek kendine şöyle enerji gelsin olmaz mı
Banada bazen oluyor bu durum malesef..

akşam yürüyor muyuz sabahtan bitirdin mi yoksa seansı 🤪
biraz ayaklanınca kendine geliyor insan haklısın bal böcekimmbi kahve çek kendine şöyle enerji gelsin olmaz mı
Banada bazen oluyor bu durum malesef..
sabah videoyu yaptımbiraz ayaklanınca kendine geliyor insan haklısın bal böcekimm
akşam yürüyor muyuz sabahtan bitirdin mi yoksa seansı 🤪
hem sevindim hem üzüldüm bu nasıl bir haber silsilesidir yahu ne duygu yaşacağımı şaşırttın🤭😘sabah videoyu yaptım
Dün nasıl oldu bilmiyorum parmağım incinmiş bildiğin ayakkabının içinde dün alşam şişti ayağıma kadar vurdu ağrısı bugün yürümedim o yüzden videoyuda ayağımı minimal haraket ettirerek yaptım ki geçsin 5 günde 2,400 gr eksilmişim -,- ne ödem varsa artık dklnjfg
sağolasın yarın inşallah bakalım kuzumhem sevindim hem üzüldüm bu nasıl bir haber silsilesidir yahu ne duygu yaşacağımı şaşırttın🤭😘
geçmiş olsun kuzummm, umarım en yakın zamanda eskiye döner ayağın da kaldığın yerden daha iyi devam edersin![]()
nazar varsa kurşun mu döktürelim derler öyle birşey vardı sankisağolasın yarın inşallah bakalım kuzum![]()
![]()
Bu ara bi döküldük herkese nazar deydi. 1 2 güne geçicek bir şey sonra devam![]()
nazar duası konusu açmışlar..türkçe okunuşunuda attım ben birazda okudum.nazar varsa kurşun mu döktürelim derler öyle birşey vardı sanki![]()
Komik evet Bende ilk gördüğümde çok gülmüştüm kafamdan aşağı şangur şungur çevirmişlerdikurşun dökme uygulaması çok komik
onunla kurşun döktürmüştüm kendime cosssssss
herşey teknolojik oldu dene bence ne kaybedersin ? bana söyle sonuçları 🤣🤣nazar duası konusu açmışlar..türkçe okunuşunuda attım ben birazda okudum.
Napalım![]()
Telefonda kurşun dökme uygulaması vardı bi denesek mi![]()
coco deyince aklıma coc*in gelmesi peki 🤣tamam bu aralar fazla film izliyor olabilirim 🤣
ordanda polis kurşunu yiyip hapse dimicoco deyince aklıma coc*in gelmesi peki 🤣tamam bu aralar fazla film izliyor olabilirim 🤣
uruguay ilginç olabilirdi ama 😇
hayatımıza biraz aksiyon girer kız işteordanda polis kurşunu yiyip hapse dimi
kursunu yemicem ya döktürcektim sadece diye lkdmfg
coco diyince zaten başka bir şey gelmesi garip olur bencecoco deyince aklıma coc*in gelmesi peki 🤣tamam bu aralar fazla film izliyor olabilirim 🤣
uruguay ilginç olabilirdi ama 😇
asıl onlar ne alaka açıklar mısın ya lütfen 🤣coco diyince zaten başka bir şey gelmesi garip olur bence
içmek ne alaka 100usd ve ayna geldi gözümün önüne direkt
bence sende ara ver bi süre filmlere 🤣1 -fiyatı :)
2 - kredi kartı ile çizgi yapmak aynada keyifli
3- cierlerimize doların içinden gitsin
filmlerde hep öye yapıyrolar
okumam gereken kitaplar var onlara mı dalsambence sende ara ver bi süre filmlere 🤣
sen bilirsin, orada ne okuduğuna da bağlı gerçi şimdi 🤣okumam gereken kitaplar var onlara mı dalsam![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.